ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η νέα τάση στα τατουάζ ονομάζεται «Freckle Tattoos» (φωτό)

Η νέα τάση στα τατουάζ ονομάζεται «Freckle Tattoos» (φωτό)

Εδώ και λίγες μέρες έχει έρθει στο φως ένα νέο είδος τατουάζ που κατάφερε μέσα σε λίγο μόνο καιρό να γίνει τάση και έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις….

Ποια είναι αυτή; Να κάνουν οι γυναίκες φακίδες στο πρόσωπο και τον λαιμό τους. «Ξεκίνησα πέρυσι να κάνω τέτοια και έκτοτε έχω δεχθεί εκατοντάδες πελάτες που θέλουν να αποκτήσουν ένα τέτοιο», δήλωσε στο today.com o Mo Southern που έχει στούντιο στην Καλιφόρνια.

Ο λόγος που αρκετές κοπέλες παίρνουν την απόφαση να αποκτήσουν ένα τέτοιο τατουάζ, είναι επειδή θεωρούν πως δίνει μία γλύκα στο πρόσωπο, προσθέτοντας μία φρέσκια αισθητική, ενώ όπως συμπληρώνει Mo Southern: «Ο κόσμος επιθυμεί πάντα κάτι που δεν έχει».

Τη νέα μόδα όμως δεν την βλέπουν όλοι με το ίδιο μάτι, καθώς στο hastag #FreckleTattoos υπάρχουν ουκ ολίγες αρνητικές αντιδράσεις…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.