Στιλιστικό «ατόπημα» απ’ την μητέρα του Μέσι – Έβαλε φόρεμα που θύμιζε … νυφικό στον γάμο του γιου της (φωτό)

Στιλιστικό «ατόπημα» απ’ την μητέρα του Μέσι – Έβαλε φόρεμα που θύμιζε … νυφικό στον γάμο του γιου της (φωτό)

Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να είναι πολυεκατομμυριούχος και ένα από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει ποτέ απ’ την ιστορία του ποδοσφαίρου αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορεί να γλιτώσει απ’ την «κόντρα» που υπάρχει ανάμεσα στην πεθερά και την νύφη!

Η σχέση νύφης-πεθεράς είναι μια περίεργη υπόθεση, με πολλούς να λένε πως πως ανάμεσα στις δύο γυναίκες υπάρχει συνήθως κόντρα.

Αυτό φαίνεται πως ισχύει και στην περίπτωση του ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, με τη σύζυγό του Αντονέλα και τη μητέρα του Σίλια να μην τα πηγαίνουν και τόσο καλά.

Η κόντρα τους φέρεται να είναι τόσο έντονη, που η μητέρα του Αργεντινού σούπερ σταρ να μην διστάζει να φορέσει στον γάμο του γιου της φόρεμα που έμοιαζε με νυφικό, θέλοντας να επισκιάσει τη νύφη.

Το φόρεμα δεν ήταν μόνο λευκό, αλλά ήταν μια υπερπαραγωγή. Μακρύ, κεντημένο με swarovski, δαντέλα και στιλ που το έκανε να φοριέται άνετα από μία νύφη.

Διεθνή Μέσα, αναφέρουν πως η μητέρα του Μέσι ήθελε να επισκιάσει την νύφη της, καθώς δεν την θέλει στο πλευρό του γιου της. Μάλιστα, η κόντρα φαίνεται πως δεν μένει μόνο μεταξύ των δύο γυναικών, με τις οικογένειες των δύο πλευρών να εμπλέκονται στον «πόλεμο».

Σκανδαλοθηρικά περιοδικά υποστηρίζουν πως ο Μέσι αναγκάστηκε να κλείσει δύο ορόφους στο ξενοδοχείο, όπου διέμεναν, για να μην έρχονται σε επαφή οι δύο πλευρές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.