Σε καφετέρια εργάζεται πλέον Ελληνίδα ηθοποιός- Δεν έμεινε ανεπηρέαστη από την κρίση (βίντεο)

Σε καφετέρια εργάζεται πλέον Ελληνίδα ηθοποιός- Δεν έμεινε ανεπηρέαστη από την κρίση (βίντεο)

«Εγώ εδώ φέτος το καλοκαίρι εργάζομαι, στο ταμείο του καταστήματος! Γιατί το καλοκαίρι δεν είχα εργασία, και είχα μείνει χωρίς εργασία αρκετούς μήνες, και κάπως έπρεπε να βγάλω τα προς το ζην, οπότε ήρθα σε αυτή την επιχείρηση που είναι συνέταιρος ο αδερφός μου. Αφού δεν έχουν τίποτα να μου προσφέρουν τηλεόραση και θέατρο, θα περιμένω να με ζήσουν;», δήλωσε η ηθοποιός Τζένη Διαγούπη.

Η Τζένη Διαγούπη αποκάλυψε στην κάμερα των ”Αποκαλυπτικών” πως εργάζεται σε καφετέρια για να μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της.

«Περάσανε αρκετά χρήματα από τα χέρια μου, τα ξόδευα, έδινα και σε άλλους, πάλι καλά που μου έλεγε η μητέρα μου να κρατήσω και τίποτα, αλλά από το Γενάρη και μετά, ήρθα σε πολύ δύσκολή θέση!» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.