ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νέες περιπέτειες για τον πρίγκιπα Χάρι – Στο πλευρό ξανθιάς με αγνοούμενη τη σύντροφο του (φωτό)

Νέες περιπέτειες για τον πρίγκιπα Χάρι – Στο πλευρό ξανθιάς με αγνοούμενη τη σύντροφο του (φωτό)

Ο άτακτος πρίγκιπας έδωσε αφορμή για αρνητικά σχόλια στις Βρετανικές ταμπλόιντ και όλοι αναρωτήθηκαν που βρίσκεται η σύντροφος του, Μέγκαν

Ο πρίγκιπας Χάρι εθεάθη σε φεστιβάλ μουσικής του Λονδίνου ντυμένος casual. Φορούσε καπέλο του μπέιζμπολ, ένα μπλε t-shirt και καθόταν σε απόσταση αναπνοής από μια ξανθιά κοπέλα. «Το ξέρει αυτό η Μέγκαν;» διερωτώνται τα βρετανικά ΜΜΕ, που θέλουν εναγωνίως να μάθουν όσα περισσότερα μπορούν για την άγνωστη ξανθιά, που βρέθηκε στο πλευρό του… πρώην άτακτου πρίγκιπα.

Ο φακός απαθανάτισε τον πρίγκιπα Χάρι να αγνοεί παντελώς το πλήθος γύρω του και να κοιτάζει στα μάτια την ξανθιά κοπέλα. Το ζευγάρι καθόταν σε θέσεις VIP στο μουσικό φεστιβάλ “British Summer Time” στο Χάιντ Παρκ.



Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, πρόκειται για την Αμερικανίδα παραγωγό Αλεξάντρια Τζάκσον, η οποία τα τελευταία χρόνια είναι ερωτευμένη μ’ έναν Αμερικανό επιχειρηματία. Το στιγμιότυπο πάντως δείχνει ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Τζάκσον βρέθηκαν πολύ κοντά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.