10 πράγματα που μπορείς να κάνεις το καλοκαίρι στην πόλη (φωτο)

10 πράγματα που μπορείς να κάνεις το καλοκαίρι στην πόλη (φωτο)

Η λίστα με τα 10 πράγματα που πρέπει να κάνεις φέτος το καλοκαίρι:

1. Πήγαινε σε μια καλοκαιρινή συναυλία.

2. Κάνε βραδινό μπάνιο μαζί με την παρέα σου.

3. Δες ταινία σε θερινό σινεμά.

4. Κάνε barbecue στην βεράντα/αυλή/κήπο σου (σε εξωτερικό χώρο τέλος πάντων).

5. Πήγαινε σε ένα (το λιγότερο) beach party.

6. Κάνε μια βόλτα στην ωραία πλευρά της Αθήνας (Πλάκα, Μοναστηράκι, Φιλοπάππου, Ακρόπολη->και για τους πιο culture oriented το Μουσείο Ακροπόλεως).

7. Πήγαινε για coctail σε μπαράκι σε ταράτσα(πχ. μπαράκια στην Πανόρμου, στο Γαλάτσι, στην πλατεία Αβυσσηνίας,στο Γκάζι, στο Θησείο).

8. Πήγαινε για ουζάκι και ποικιλία στην Πειραική ή στο Belle amie στο Μικρολίμανο (γενικώς πήγαινε για ουζάκι με θέα τη θάλασσα,τελεία).

9. Πήγαινε για βόλτα στη μαρίνα Φλοίσβου.

10. Κάνε μια μονοήμερες εκδρομές κοντά στην Αθήνα για να αλλάξεις παραστάσεις

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αλλά κυρίως: Κοίτα να περάσεις καλά!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.