Σελίν Ντιόν: Ερωτευμένη με τον 32χρονο Ισπανό χορευτή της; (φωτό,βίντεο)

Σελίν Ντιόν: Ερωτευμένη με τον 32χρονο Ισπανό χορευτή της; (φωτό,βίντεο)

Κατά την διάρκεια της περιοδείας της διάσημης ντίβας στη Γαλλία οι δυο τους εμφανίστηκαν επί σκηνής σε έναν άκρως αισθησιακό χορό ενώ την Παρασκευή το ζευγάρι δείπνησε στο σικ ρεστοράν Manko, στη γαλλική πρωτεύουσα…

Μετά τον θάνατο του 73χρονου συζύγου και μέντορά της, Ρενέ Ανζελίλ, τον Ιανουάριο του περασμένου έτους, η Καναδή τραγουδίστρια του «My heart will go on», φαίνεται ότι αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στη ζωή της.

Η 49χρονη Σελίν Ντιόν, που πρόσφατα δεν δίστασε να φωτογραφηθεί γυμνή για την Vogue, το τελευταίο διάστημα έχει πάντα στο πλευρό της τον 32χρονο μελαχρινό Πέπε Μουνόζ, χορευτή που την ακολουθεί στην ευρωπαϊκή περιοδεία της και κατάγεται από την Ισπανία.

Ο ίδιος ο χορευτής μίλησε στο περιοδικό Vogue και αποκάλυψε πώς γνωρίστηκε με την διάσημη τραγουδίστρια. Μέχρι το 2003 χόρευε στους δρόμους της Μαδρίτης με την ελπίδα να τον παρατηρήσει κάποιος ατζέντης και να τον βγάλει από την αφάνεια. Το 2003 ο Πέπε Μουνόζ απέκτησε ατζέντη και άνοιξε ο δρόμος για εμφανίσεις στα μιούζικαλ Cats και West Side Story αλλά και στο Cirque du Soleil, μέχρι που χτύπησε το τηλέφωνό του και έμαθε πως η Σελίν Ντιόν αναζητά χορευτή για την περιοδεία της στην Ευρώπη.

Ο 32χρονος άντρας δηλώνει θαυμαστής της ντίβας και αποκαλύπτει ότι, όταν επρόκειτο να την συναντήσει είχε άγχος, αλλά εκείνη γρήγορα τον έκανε να αισθάνεται άνετα και τον υποδέχθηκε σαν να είναι μέλος της οικογένειάς της στο γκρουπ της!

Την Κυριακή η Σελίν Ντιόν και οι συνεργάτες της αναχώρησαν από το Παρίσι για το Βερολίνο, όπου η τραγουδίστρια αναμένεται να εμφανιστεί σε συναυλία στη σκηνή του Mercedes-Benz Arena στη γερμανική πρωτεύουσα. Από το πλευρό της δεν λείπει ο νεαρός χορευτής ενώ τα τρία παιδιά της, ο 16χρονος γιος της Ρενέ Τσαρλς και τα δίδυμα Νέλσον και Έντι, έξι ετών, παρέμειναν με την θεία τους στο πολυτελές ξενοδοχείο Royal Monceau της γαλλικής πρωτεύουσας.

Αν και στις τελευταίες εμφανίσεις της στους δρόμους του Παρισιού οι παπαράτσι συνέλαβαν την τραγουδίστρια να κυκλοφορεί ανανεωμένη και να έχει δίπλα της τον Ισπανό χορευτή της, ο Πέπε Μουνόζ υποστήριξε μιλώντας στη Vogue ότι η σχέση τους είναι «καθαρά επαγγελματική».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.