Συγκινεί ο πρίγκιπας Ουίλλιαμ με τις τελευταίες του δηλώσεις για τη μητέρα του

Συγκινεί ο πρίγκιπας Ουίλλιαμ με τις τελευταίες του δηλώσεις για τη μητέρα του

Ο πρίγκιπας δε σταματά ποτέ να σκέφτεται τη μητέρα του, Νταιάνα.

Στο νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Diana, Our Mother: Her Life and Legacy», το οποίο αναμένεται να μεταδοθεί απόψε το βράδυ από το τηλεοπτικό δίκτυο ITV σε Βρετανία και ΗΠΑ, οι δυο γιοι της αξέχαστης πριγκίπισσας αποκαλύπτουν άγνωστες μέχρι σήμερα λεπτομέρειες για την ζωή με την μητέρα τους αλλά και τα συναισθήματά τους για εκείνη.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ εξομολογήθηκε ότι έχει ως παράδειγμα την μητέρα του στην ανατροφή των δύο παιδιών του και όπως και εκείνη, αυτός και η σύζυγός του δίνουν μεγάλη σημασία στα πρώτα χρόνια του μεγαλώματος των παιδιών τους.

«Επιθυμώ να αφιερώσω όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο και να καταβάλλω κάθε προσπάθεια με τον Γεώργιο και την Σάρλοτ, επειδή έχω αντιληφθεί ότι τα πρώτα χρόνια είναι κρίσιμα για τα παιδιά, έχοντας δει τι έκανε εκείνη (η μητέρα μας) για εμάς. Σκέφτομαι συνέχεια την γιαγιά Νταϊάνα. Θα ήταν σίγουρα πολύ περήφανη», δηλώνει στο ντοκιμαντέρ ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και αποκαλύπτει ότι, όταν ο Γεώργιος και η Σάρλοτ πέφτουν για ύπνο τους μιλά για την γιαγιά τους.

«Αν ζούσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα θα υπεραγαπούσε την Σάρλοτ και τον Γεώργιο», αναφέρει ο δεύτερος στην διαδοχή του θρόνου του Ηνωμένου Βασιλείου και αποκαλύπτει ότι στο παλάτι όπου μένει έχει τοποθετήσει φωτογραφίες της μητέρας του ενώ εκφράζει την θλίψη του που η σύζυγός του δεν είχε την ευκαιρία να γνωρίσει την Νταϊάνα.

Στην πριγκίπισσα άρεσε να κάνει εκπλήξεις στους δύο γιους της, να πηγαίνει μαζί τους διακοπές, να τους γράφει αστείες κάρτες και τους επέτρεπε να πέφτουν με τα ρούχα στην πισίνα. Όμως η μεγαλύτερη έκπληξη για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, ήταν τον Σεπτέμβριο του 1996.

Όταν επέστρεψε από το σχολείο ο έφηβος τότε πρίγκιπας τον περίμενε μια μεγάλη έκπληξη στα σκαλιά του παλατιού του Κένσιγκτον. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε καλέσει τα σούπερ μόντελ Νάομι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ και Κρίστι Τέρλιγκτον για να ευχαριστήσει τον γιο της που ήταν θαυμαστής τους!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος, διηγείται πως κοκκίνισε από ντροπή και αναφέρει ότι θυμάται πως παραπάτησε και έπεσε κάτω, μη ξέροντας τι να κάνει όταν είδε μπροστά του τις καλλονές που κοσμούσαν τις αφίσες στο εφηβικό του δωμάτιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.