Η δημόσια απολογία του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη – Τι συνέβη; (φωτό)

Η δημόσια απολογία του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη – Τι συνέβη; (φωτό)

Θέλησε να ζητήσει συγνώμη στους θαυμαστές του μέσω Instagram για την ακύρωση στη Θεσσαλονίκη.

Για μία εκδήλωση που ήταν να γίνει στην Θεσσαλονίκη και η κατάληξη της δεν ήταν όπως την περίμενε ο κόσμος ούτε όπως την είχαν κανονίσει οι υπεύθυνοι! Στην Θεσαλλονίκη έκλεισε ο δρόμος της Τσιμισκή, όπου θα έδιναν το παρόν κάποιοι «survivor», ανάμεσα τους και ο Μάριος Πρίαμος, όμως η εκδήλωση ακυρώθηκε.

Επειδή ο ίδιος έλαβε χιλιάδες μηνύματα για την ακύρωση αυτή θέλησε να εξηγήσει τους λόγους στο κοινό του…

«Ο λόγος που διακόψαμε την εκδήλωση ήταν γιατί μαζεύτηκε τόσος κόσμος που κόντεψαν να ποδοπατηθούν! Έτσι βγήκαμε λίγο, σας ευχαριστήσαμε που δώσατε το παρόν και ακυρώσαμε την εκδήλωση γιατί πάνω από όλα η υγεία, και σε αυτό είμαι κάθετος! Ξέρετε πως σκέφτομαι σε αυτά τα πράγματα! Αν ήταν να γίνει η εκδήλωση και να είχαμε ατυχήματα καλύτερα που ακυρώθηκε… Ουτε οι υπεύθυνοι το είχαν υπολογίσει έτσι, αλλά δεν γινόταν αλλιώς παιδιά!» και συνέχισε…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Από εκεί και πέρα θέλω να σας ευχηθώ ένα καλό και ξεκούραστο καλοκαίρι, να περάσετε όμορφα με τους φίλους ή την οικογένεια σας«…είπε χαρακτηριστικα στο βίντεο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.