ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

O πολυτελέστατος βίος ενός 15χρονου στο Ντουμπάι – Η Ferrari του και οι φωτογραφίες χλιδής (φωτό,βίντεο)

O πολυτελέστατος βίος ενός 15χρονου στο Ντουμπάι – Η Ferrari του και οι φωτογραφίες χλιδής (φωτό,βίντεο)

Με μπαμπά δισεκατομμυριούχο, ο Ρασντ Σάιφ Μπελάσα από το Ντουμπάι, μπορεί να κάνει ότι ονειρεύεται.

Ένα ξεχωριστό δώρο έλαβε ο 15χρονος από τον πατέρα του και δεν είναι άλλο από μία Ferrari αξίας 200 χιλιάδων δολαρίων για να γίνει ο νεότερος σε ηλικία ιδιοκτήτης μιας Ferrari.

Μάλιστα, ο εν λόγω 15χρονος θέλησε να την… ντύσει, με βάση τα δικά του γούστα, αφού στην ντουλάπα του βρίσκονται μόνο οι πιο ακριβές μάρκες της αγοράς. Έτσι, την… έντυσε με το σήμα του γνωστού οίκου Louis Vuitton, με τον ίδιο να ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram και να τονίζει πως «είναι όλα θέμα λεπτομέρειας».

Βέβαια, θα πρέπει να συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του για να μπει στο τιμόνι του ιταλικού supercar, όμως μέχρι τότε θα έχει την ευκαιρία για μαθήματα, ώστε να τη συνηθίσει και να είναι έτοιμος να την οδηγήσει μόλις πάρει το δίπλωμα.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Μπελάσα έχει ανεβάσει και φωτογραφίες από τη χλιδάτη ζωή του, έχοντας γνωρίσει διάσημα μοντέλα, αλλά και τον Λιονέλ Μέσι! Κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει τις γνωριμίες του και το χρήμα για να κάνει μία λαμπρή καριέρα ως κάθε μορφής καλλιτέχνης.

https://www.instagram.com/p/BWCZvHjlvwS/?taken-by=rsbelhasa

https://www.instagram.com/p/BWIPr3flmlz/?taken-by=rsbelhasa

https://www.instagram.com/p/BVzLP83l8On/?taken-by=rsbelhasa

https://www.instagram.com/p/BRWHbHChsk3/?taken-by=rsbelhasa

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.