H Ellen DeGeneres μιλά «ανοιχτά» για το bullying που υπέστη

H Ellen DeGeneres μιλά «ανοιχτά» για το bullying που υπέστη

Eίναι η αγαπημένη παρουσιάστρια της Αμερικής και ο κόσμος απλά τη λατρεύει.

Η Έλεν ντε Τζένερις είναι το έκτο δημοφιλέστερο πρόσωπο στον πλανήτη, το τοκ σόου που παρουσιάζει έχει κερδίσει 59 βραβεία Emmy και τιμήθηκε με το Μετάλλιο της Ελευθερίας από τον Μπαράκ Ομπάμα, την ύψιστη τιμή για έναν αμερικανό πολίτη

Όπως είχε αναφέρει για εκείνη στην τελετή ο Ομπάμα: «Η Έλεν έχει αποδείξει ότι ένα και μόνο άτομο μπορεί να κάνει τον κόσμο πιο διασκεδαστικό, πιο ανοιχτό, το πιο όμορφο μέρος»

Εκείνη ωστόσο, σε συνέντευξή της στο Good Housekeeping μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά την αποκάλυψή της πριν από 20 χρόνια ότι είναι ομοφυλόφιλη. «ο bullying που βίωσα στο Χόλιγουντ κάλυψε την έλλειψή του κατά τη διάρκεια των παιδικών μου χρόνων. Μετακόμισα στο Λος Άντζελες, έπαθα κατάθλιψη, άρχισα να πηγαίνω σε ψυχολόγο και να παίρνω αντικαταθλιπτικά. Ήμουν φοβισμένη και μόνη. Όλα όσα ήξερα για 30 χρόνια ήταν δουλειά και ξαφνικά δεν είχα τίποτα. Ήμουν έξαλλη. Δεν ήταν δίκαιο. Δεν ήμουν ο ίδιος άνθρωπος που όλοι γνώριζαν»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, δεν τα παράτησε. «Άρχισα διαλογισμό, δούλευα και έγραφα ξανά και άρχισα να το ξεπερνάω», ανέφερε. Κοιτώντας πίσω στο παρελθόν εξεπλάγη με τη δύναμή της. «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι επέστρεψα από αυτό το σημείο. Δεν μπορώ να πιστέψω πού είναι η ζωή μου σήμερα», τόνισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.