ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Game of Thrones: Ποιοι είναι οι… «ταπεινοί» μισθοί των πρωταγωνιστών; (φωτό, βίντεο)

Game of Thrones: Ποιοι είναι οι… «ταπεινοί» μισθοί των πρωταγωνιστών; (φωτό, βίντεο)

Τη στιγμή που Ντενέρις και Σέρσεϊ διασταυρώνουν τα ξίφη τους για το Σιδηρούν Θρόνο και ο Τζον Σνόου ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει το ψύχος των απέθαντων Λευκών Οδοιπόρων, καθηλώνοντάς μας, ας ρίξουμε μια ματιά τους μισθούς… «πείνας» των πρωταγωνιστών του Game of Thrones.

Όπως είναι αναμενόμενο οι αριθμοί ζαλίζουν με τους ηθοποιούς να φαίνεται πως ζουν μια βασιλική ζωή εκτός πλατό.

Εμίλια Κλαρκ, Κιτ Χάρινγκτον και Λένα Χίντεϊ φαίνεται να αμείβονται με περίπου 424.000 ευρώ το επεισόδιο.

https://www.instagram.com/p/BWsiOtjFLp-

Όπως σημειώνει το περιοδικό, αυτή η αποκάλυψη είναι άκρως ενδιαφέρουσα, όχι για τα πολλά χρήματα που κερδίζουν, αλλά για το ότι δεν υπάρχει διαφορά στις αμοιβές των δύο φύλων, σε αντίθεση με το πρόσφατο σκάνδαλο του BBC.

Τον ίδιο μισθό φαίνεται πως έχουν τόσο ο Τζέιμι Λάνιστερ, κατά κόσμον Νικολάι Κόστερ Βαλντάου, αλλά και ο Πίτερ Ντίνκλατζ, ο αγαπημένος πολλών Τύριον Λάνιστερ.

Από την άλλη ο μισθός της Κλερ Ντέινς από το Homeland αγγίζει περίπου τις 382.000 ευρώ, αλλά και του Κέβιν Σπέισι για το House of Cards που είναι περίπου 424.000 ευρώ.

https://www.instagram.com/p/BYEBI1ulb_1

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/BU-Z6xSgL6T

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.