ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Δωρίζει 1 εκάτ. δολάρια στους πληγέντες του Χάρβεϊ

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Δωρίζει 1 εκάτ. δολάρια στους πληγέντες του Χάρβεϊ

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν στο Ταμείο θα διατεθούν 100% στα θύματα του τυφώνα…

Ένα εκατομμύριο δολάρια δώρισε το Ίδρυμα Λεονάρντο Ντι Κάπριο προς το νεοσυσταθέν Ταμείο για τα θύματα του Χάρβεϊ, το οποίο θα έχει σκοπό την ανακούφιση και την ανασύσταση δομών που επλήγησαν από τον τυφώνα.

Το σύνολο των χρημάτων που θα συγκεντρωθεί στο Ταμείο θα διατεθεί 100% στα θύματα του τυφώνα. «Είμαστε απίστευτα ευγνώμονες προς την γεναιοδωρία του Λεονάρντο Ντι Κάπριο και του ιδρύματός του. Η ανταπόκριση όλων μας στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας είναι απαραίτητη και αυτό είναι που αντιπροσωπεύει αυτή η χειρονομία», διευθύνων σύμβουλος του Ταμείου Μπράιαν Γκάλαχερ.

Ο Ντι Κάπριο μέσω του Ιδρύματός του είχε κάνει σπουδαίες δωρεές τόσο για τα θύματα του τσουνάμι του 2004 όσο και από τον σεισμό της Αϊτής και του τυφώνα Σάντι. «Ελπίζουμε κι άλλοι να μιμηθούν το παράδειγμά του», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Ταμείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πολλοί διάσημοι έχουν δωρήσει χρήματα για τα θύματα του Χάρβεϊ, μεταξύ των οποίων και η Σάντρα Μπούλοκ, που έδωσε ένα εκατ. δολάρια στον αμερικανικό Ερυθρό Σταυρό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.