ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το Χόλιγουντ έρχεται στην Ελλάδα: Η Σύρος μετατρέπεται σε Universal Studios

Το Χόλιγουντ έρχεται στην Ελλάδα: Η Σύρος μετατρέπεται σε Universal Studios

Τρεις Αμερικανοί δημιουργοί αποφάσισαν να μετατρέψουν τη Σύρο σε Universal Studios…

Τρεις σημαντικοί άνθρωποι της βαριάς βιομηχανίας του θεάματος, βραβευμένοι με Όσκαρ, είχαν την ιδέα να μετατρέψουν τη Σύρο σε Universal Studios. Ο Αμερικανός σεναριογράφος και σκηνοθέτης Στίβεν Μπερνστάιν, ο καλλιτεχνικός διευθυντής κινηματογραφικών παραγωγών Τσαρλς Λι και ο πρωτοπόρος του animation Μάρτιν Μενιέρ ήρθαν στην Ελλάδα με ένα σχέδιο για πακέτο επενδύσεων ύψους 250 εκατ. δολαρίων.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, στόχος τους είναι να μετατρέψουν τη Σύρο σε Χόλιγουντ της Ευρώπης, δημιουργώντας ένα περιβάλλον με εγκαταστάσεις ικανές να προσελκύσουν τις μεγαλύτερες αμερικανικές εταιρείες παραγωγής, με χρονικό ορίζοντα της επένδυσής τους τα δύο χρόνια.

«Η Ελλάδα είναι ένας ζωντανός θησαυρός, την αγαπώ από όταν σε ηλικία 6 ετών ήρθα με τους γονείς μου διακοπές στην Κέρκυρα», λέει στο Thema People ο σκηνοθέτης και παραγωγός Στίβεν Μπερνστάιν.

«Όταν επισκέφτηκα τη Σύρο σκέφτηκα ότι θα μπορούσαν εκεί κινηματογραφικά πλατό για τρεις λόγους. Πρώτον, υπάρχει ασφάλεια και δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για σεκιούριτι, δεύτερον υπάρχουν λιμάνι και αεροδρόμιο για τις απαραίτητες μετακινήσεις και, τρίτον, λόγω των αρχοντικών και των παλιών κτιρίων είσαι σε μια πόλη όπου ένα κομμάτι της θυμίζει Ιταλία, άλλο Γαλλία, Αγγλία ή Βουδαπέστη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και προσθέτει: «Τα πάντα έχουν μπει σε μπροστά και αν βοηθήσει το ελληνικό κράτος, μεγάλοι επενδυτές είναι έτοιμοι να ρίξουν τα χρήματά τους. Θα δημιουργηθούν απίστευτα πολλές θέσεις εργασίας, θα αναπνεύσει η οικονομία της χώρας σας.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.