Βίντεο: Συμφωνική ορχήστρα «τρομοκρατεί» γυναίκα που την είχε πάρει ο ύπνος!

Βίντεο: Συμφωνική ορχήστρα «τρομοκρατεί» γυναίκα που την είχε πάρει ο ύπνος!

Η κλασική μουσική, ίσως να μην είναι για όλους. Ειδικά αν σε αποκοιμίζει σιγά σιγά και μετά… σε ξυπνάει με την γρήγορη εναλλαγή της έντασης.

Η κλασική και νεοκλασική μουσική θεωρείται από πολλούς ιδανική για χαλάρωση, «αποφόρτιση», ξεκούραση και… ύπνο.

Ωστόσο, αυτό μπορεί να αποδειχθεί προβληματικό εάν βρίσκεσαι σε συναυλία και καταλήξεις να αποκοιμηθείς κατά λάθος, αφού η παραμικρή εναλλαγή στη σύνθεση μπορεί να σε… ξυπνήσει με αρκετά απότομο τρόπο, με αποτέλεσμα να εκτεθείς ανεπανόρθωτα.

Αυτό ακριβώς συνέβη σε μια γυναίκα που παρακολουθούσε πρόσφατα μια συναυλία συμφωνικής ορχήστρας στην Καλιφόρνια. Μια απότομη εναλλαγή στη μελωδία του χοροδράματος του Στραβίνσκι «Το πουλί της φωτιάς» την… κοψοχόλιασε για τα καλά, με αποτέλεσμα να αφήσει μια αρκετά εντυπωσιακή κραυγή που έγινε φυσικά αντιληπτή από μουσικούς και κοινό.
Το αστείο περιστατικό που σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες καταγράφηκε σε βίντεο, με το κλιπ της δυνατής κραυγής της γυναίκας να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Αν και το κοινό σε αυτού του είδους τις εκδηλώσεις έχει τη φήμη ότι είναι κάπως σνομπ, οι συγκεκριμένοι θεατές όχι μόνο δεν επέπληξαν τη γυναίκα για τη φασαρία αλλά αντίθετα βρηκαν την παρέμβασή της άκρως… διασκεδαστική.

Το ίδιο ίσχυε και για τους μουσικούς της ορχήστρας, που δεν επηρεάστηκαν καθόλου από την κραυγή: Απλώς χαμογέλασαν και συνέχισαν την απολαυστική συναυλία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=WnMv6-XTROY

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.