ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Έλντα Πανοπούλου: Δείτε πώς είναι σήμερα η ηθοποιός (βίντεο)

Έλντα Πανοπούλου: Δείτε πώς είναι σήμερα η ηθοποιός (βίντεο)

Ανανεωμένη και χαμογελαστή, η Ελντα Πανοπούλου έδωσε το «παρών» στην παρουσίαση του προγράμματος της μουσικής σκηνής «Ρυθμός Stage».

H ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από τις θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές πόζαρε στον φωτογραφικό φακό στο πλευρό των ανθρώπων που φέτος θα έχουν ρόλο-κλειδί στο πρόγραμμα του «Ρυθμός Stage».

Η Ελντα Πανοπούλου είναι σε φόρμα: η αλλαγή στο βάρος της, με το πέρασμα του χρόνου, είναι εμφανής. Φορώντας ένα απαλό ροζ παντελόνι και μια λευκή πουκαμίσα, έσφιξε στην αγκαλιά της την Σοφία Βόσσου που ήταν επίσης στην εκδήλωση.

Πέρα από κάποιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις, η Ελντα Πανοπούλου απέχει συνειδητά από την τηλεόραση. «Η τηλεόραση αυτή τη στιγμή, παρότι είναι το μέσο που λατρεύω και της οφείλω πάρα πολλά, σήμερα περνάει τη χειρότερη φάση της ιστορίας της. Πιστεύω ότι ο κόσμος ανοίγει πια την τηλεόραση ραδιοφωνικά. Σηκώνεται, κάνει δουλειές, πλένει τα πιάτα του, κάνει το φαγητό του και ακούει έναν ήχο για να μη νιώθει την τρομακτική μοναξιά του» έχει σημειώσει σε συνέντευξή της.

Από το 2004 η Ελντα Πανοπούλου είναι αφοσιωμένη στη δραματική σχολή της, «Mέλισσα».

Δείτε πώς είναι σήμερα η ηθοποιός:

Καλεσμένη της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Star Channel, και είχε μιλήσει για την μεγάλη αλλαγή στο σώμα της: «Τώρα ψωνίζω από τα γυναικεία! Ξέρεις πόσα χρόνια ψώνιζα από τα ανδρικά; Κουράστηκα αδερφάκι μου! Ενώ τώρα μπαίνω μέσα κυριλέ, λέω “Τι έχετε; Ένα large!”. Μου λένε “Όχι large, κυρία Πανοπούλου!”. Επίτηδες τους το λέω, για να μου πουν το “όχι large”!».

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.