ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Eσείς ξέρετε γιατί ο Βασίλης Καρράς αρνήθηκε να τραγουδήσει «Το παλιό μου παλτό»; (βίντεο)

Eσείς ξέρετε γιατί ο Βασίλης Καρράς αρνήθηκε να τραγουδήσει «Το παλιό μου παλτό»; (βίντεο)

Η Σάννυ Μπαλτζή μίλησε για το τραγούδι της και γιατί απορρίφθηκε από τον Βασίλη Καρρά!

Στο Πρωινό έδωσε συνέντευξη η Σάννυ Μπαλτζή, η οποία αποκάλυψε πως το τραγούδι “Το παλιό μου παλτό” ήταν να το πει ο Βασίλης Καρράς, αλλά του τη σπάγανε τα ψιχουλάκια από σνακ.

«Έχω συνεργαστεί με καλλιτέχνες από διαφορετικά είδη. Η Ελεονώρα Ζουγανέλη είναι η αγαπημένη μου. Νιώθω ότι είναι η δική μου φωνή. Το “Έλα” μπήκε ξέμπαρκα μέσα. Της λέω “να βάλουμε κι αυτό που δεν το γουστάρει κανείς;”. Πολλοί ήταν να πουν το “Παλτό”, από την Ελένη Δήμου μέχρι και τον Βασίλη Καρρά. Δεν το είπε ο Βασίλης γιατί του τη σπάγανε τα ψιχουλάκια από σνακ! Βασίλης, Θεός! Όποτε με βλέπει μου λέει “Σάννυ μου, τι έκανα;”», είπε η Σάννυ Μπαλτζή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.