ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Παπαχαραλάμπους, Γαλύφα, Παπούλια και Πετρουλάκη φωτογραφίζονται γυμνές για καλό σκοπό! (φωτό)

Παπαχαραλάμπους, Γαλύφα, Παπούλια και Πετρουλάκη φωτογραφίζονται γυμνές για καλό σκοπό! (φωτό)

Γυμνές για να στηρίξουν το Άλμα Ζωής και τις γυναίκες που υποφέρουν από καρκίνο του μαστού.

Ο λόγος για την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, την Εβελίνα Παπούλια, την Ελένη Πετρουλάκη και την Έλενα Γαλύφα οι οποίες πόζαραν για τους σκοπούς του οργανισμού Άλμα Ζωής που έχει αφιερωθεί στην καμπάνια για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Οι τέσσερις κυρίες φωτογραφήθηκαν γυμνές αλλά και φορώντας λευκά ρούχα με ένα ροζ φουλάρι, το οποίο σχεδίασε ειδικά για την καμπάνια η γνωστή σχεδιάστρια Ιωάννα Κουρμπέλα. Φυσικά όλα συμβαίνουν για τον ιερό αυτό σκοπό ώστε να ενημερωθούν οι γυναίκες και να προλάβουν έναν μεγάλο εχθρό, τον καρκίνο του μαστού.

«Με αφορμή την 30ή επέτειο του Συλλόγου Αλμα Ζωής δημιουργήθηκε ένα πλεκτό φουλάρι, θέλοντας να συμβολίσει τη διαφορετικότητα της κάθε γυναίκας. Όλοι μαζί στηρίζουμε τις γυναίκες που το έχουν ανάγκη, αλλά και τον αγώνα για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση κατά του καρκίνου του μαστού» έγραψε η Εβελίνα Παπούλια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά την ευαισθησία της σε τέτοια θέματα.

Παπαχαραλάμπους, Παπούλια, Πετρουλάκη και Γαλύφα ποζάρουν γυμνές για καλό σκοπό!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.