ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μίνα Αρναούτη: Ποια είναι η σχέση της σήμερα με τη Φρόσω Κυριάκου;

Μίνα Αρναούτη: Ποια είναι η σχέση της σήμερα με τη Φρόσω Κυριάκου;

Τριάντα δύο μήνες μετά το πολύκροτο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης, η συνεπιβάτιδα του μοιραίου τζιπ Μίνα Αρναούτη μιλά για το ξημέρωμα της 18ης Φεβρουαρίου 2016 και όσα ακολούθησαν.

Η ίδια μιλώντας στο περιοδικό Down Town αποκαλύπτει πώς είναι η ζωή της σήμερα ενώ αποκαλύπτει πως με την άλλη κοπέλα, τη Φρόσω Κυριάκου, δεν έχουν τσακωθεί.

«Έχω μια ζωή πριν από το τροχαίο και μια μετά. Το μετά είναι πολύ διαφορετικό. Προσπαθώ και θέλω να δουλέψω, αλλά επειδή έχω πάρα πολλά χειρουργεία, τα οποία βέβαιά τελειώνουν, αλλά κάθε φορά κάτι βγαίνει, καθυστερώ και δεν μπορώ να πιάσω δουλειά. Έχω σπουδάσει Δημοσιογραφία εδώ και μια δεκαετία και δεν την άφησα ποτέ. Προτάσεις υπήρχαν και πριν από το τροχαίο. Απλώς τα λεφτά δεν ήταν ικανοποιητικά», λέει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο για τη σχέση της με τη Φρόσω Κυριάκου; «Όταν έγινε το δυστύχημα, τη Φρόσω δεν τη γνώριζα ούτε έναν χρόνο. Είναι 9 χρόνια μικρότερη μου, ζητάει ίσως άλλα πράγματα από τη ζωή της, κοιτάζει να τελειώσει τις σπουδές της. Εγώ έχω φύγει από αυτά. Συνηθίζεται καμιά φορά όταν άνθρωποι περνούν κάτι πολύ δυσάρεστο, αυτό να τους ενώνει. Υπάρχουν κι άλλοι, όμως, που δεν θέλουν να το θυμούνται. Δεν έχουμε τσακωθεί, απλώς χαθήκαμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.