Αυτό ίσως και να ήθελε να το ξεχάσει: Η άγνωστη συνεργασία του Μένιου Φουρθιώτη με ένα από τα κορίτσια του GNTM (βίντεο)

Αυτό ίσως και να ήθελε να το ξεχάσει: Η άγνωστη συνεργασία του Μένιου Φουρθιώτη με ένα από τα κορίτσια του GNTM (βίντεο)

Tα περισσότερα κορίτσια του GNTM είναι αρκετά νεαρά, κάποια μόλις έχουν κλείσει τη δεύτερη δεκαετία της ζωής τους, αλλά μερικά από αυτά προσπαθούν κάποια χρόνια ήδη να δουλέψουν στον χώρο της μόδας.

Ένα από αυτά είναι και η Ξανθούλα Τερεφού. Το 20χρονο Plus size μοντέλο, που όπως εξομολογήθηκε στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» δεν ήταν πάντα plush size.

Στο παρελθόν έχει δουλέψει ως μοντέλο, έχοντας φτάσει ακόμα και τα 47 κιλά, με τις φωτογραφίες στο Instagram της να είναι οι αποδείξεις όσων λέει.

Σε μία μάλιστα από αυτές αποκαλύπτεται μία άγνωστη συνεργασία της Ξανθούλας με μία εκπομπή που κανείς δε θα περίμενε.

Ήταν το 2015, με την Ξανθούλα να είναι μόλις 17 ετών όταν συνεργάστηκε με τον Μένιο Φουρθιώτη και την εκπομπή «Αποκαλυπτικά» του τότε σταθμού Εpsilon.

Όσο και να φαίνεται περίεργο για ένα τόσο νέο κορίτσι, η Ξανθούλα δούλεψε σαν μοντέλο των προϊόντων υαλουρονικού οξέος που είχε σαν χορηγό στην εκπομπή του ο παρουσιαστής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/1-xX59xV1M

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.