ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Θα έκανες ένα tour στις πόλεις του Game of Thrones; – Ένα ντοκιμαντέρ που κανένας φαν δεν πρέπει να χάσει (βίντεο)

Θα έκανες ένα tour στις πόλεις του Game of Thrones; – Ένα ντοκιμαντέρ που κανένας φαν δεν πρέπει να χάσει (βίντεο)

Το Unseen Westeros είναι το ντοκιμαντέρ που όλοι οι φανς πρέπει να δουν.

Χωρίς τις κορυφαίες τοποθεσίες του Game of Thrones, δεν θα υπήρχε σε καμία περίπτωση η μαγεία που έχουμε βιώσει μέχρι σήμερα. Δεν είναι μόνο οι αληθινές τοποθεσίες στις οποίες βασίστηκαν τα σκηνικά.

Είναι και αυτές καθαυτές οι πόλεις που στήθηκαν και δημιουργήθηκαν από το απόλυτο μηδέν, για να δώσουν σάρκα και οστά στο μεγαλείο της τηλεοπτικής σειράς που γνωρίζουμε σήμερα.

Να λοιπόν που μία ομάδα 40 ανθρώπων της ίδιας της σειράς, μπήκαν στην διαδικασία και για 3 ολόκληρα χρόνια δημιούργησαν αυτό εδώ το εναλλακτικό ντοκιμαντέρ. Το Unseen Westeros θα παρουσιάσει όλες εκείνες τις μοναδικές περιοχές και τον τρόπο με τον οποίο οι αφηγήσεις του George R.R. Martin έγιναν πραγματικότητα.

Το καλύτερο της υπόθεσης; Όλο αυτό το ντοκιμαντέρ στηρίχθηκε μέσω δωρεάς στο Kickstarter.

Και ιδού τα αποτελέσματα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα είναι κοντά μας δύο μήνες πριν την έναρξη της τελευταίας σεζόν του GoT, ήτοι τον Φεβρουάριο του 2019.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.