Μήπως κάνετε κάποιο λάθος στο ψήσιμο της μπριζόλας; – Δείτε εδώ (βίντεο)

Μήπως κάνετε κάποιο λάθος στο ψήσιμο της μπριζόλας; – Δείτε εδώ (βίντεο)

Όλοι έχουν τη δική τους μέθοδο για να ψήνουν σωστά μια μπριζόλα με επαγγελματίες και ερασιτέχνες να εφαρμόζουν διάφορους τρόπους.

Όποια και αν είναι η δική σας μέθοδος, σίγουρα μπορείτε να βελτιωθείτε, πόσο μάλλον αν οι σχετικές συμβουλές είναι από τον Anthony Bourdain.

Στο παρακάτω video ο δημοφιλής σεφ τονίζει ότι είναι πολύ βασική η έμφαση στη λεπτομέρεια ενώ όπως λέει, το ουσιαστικότερο σημείο για το τέλειο αποτέλεσμα είναι η στιγμή που βγάζουμε το κρέας από το τηγάνι.

Σε αυτό το σημείο, ο Bourdain επισημαίνει το πόσο σημαντικό είναι το στάδιο της «ξεκούρασης» του κρέατος λέγοντας ότι πρέπει να παραμένει από 5 ως 7 λεπτά και σε αυτό το κομμάτι η υπομονή είναι πολύ βασική για το τελικό αποτέλεσμα.

Η συμβουλή του σεφ λοιπόν είναι ουσιαστικά «μην αγγίζετε, πατήσετε με το δάχτυλο ή κόψετε το κρέας, απλά αφήστε τους χυμούς του να κάνουν όλη τη δουλειά». Εδώ μάλλον είναι από τις λίγες φορές που θα συμφωνήσουμε ομόφωνα…

Δείτε το σχετικό video

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.