ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Μ. Φουρθιώτης έκανε πρεμιέρα: «Επέστρεψα στο σπίτι μου»

Ο Μ. Φουρθιώτης έκανε πρεμιέρα: «Επέστρεψα στο σπίτι μου»

Για τέταρτη φορά μέσα σε λίγους μήνες, ο Μένιος Φουρθιώτης έκανε πρεμιέρα με τα Αποκαλυπτικά Live, από τη συχνότητα του Νέου Epsilon.

Ο παρουσιαστής εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής του μαζί με τον Κώστα Μαρτάκη, ο οποίος έκανε ποδαρικό στα Αποκαλυπτικά Live.

O Μένιος Φουρθιώτης, στην εισαγωγή του, μεταξύ άλλων ανέφερε: «Κυρίες και κύριοι, μέχρι να το συνειδητοποιήσω, καλώς ήρθατε ξανά! Τέταρτη τηλεοπτική πρεμιέρα σε λιγότερο από τρεις μήνες. Επέστρεψα στο σπίτι μου, στο κανάλι που αγάπησαν οι τηλεθεατές».

Δείτε όλα όσα είπε στην έναρξη των Αποκαλυπτικών:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.