Γ. Τσαλίκης: «Όταν δεν είχαμε λεφτά με τη Δώρα τη βγάζαμε σπίτι με φαγητό και…» (βίντεο)

Γ. Τσαλίκης: «Όταν δεν είχαμε λεφτά με τη Δώρα τη βγάζαμε σπίτι με φαγητό και…» (βίντεο)

Σε 12 ερωτήσεις κλήθηκε να απαντήσει ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Τι λέει» και έδωσε τις απαντήσεις του με τον πιο χιουμοριστικό τρόπο. Μερικές από τις απαντήσεις που έδωσε:

Πόσο κόστιζε το πιο ακριβό κοστούμι που έχεις αγοράσει στη ζωή σου;
Τέσσερα χιλιάρικα! Ακόμα το κλαίω!

Έχει υπάρξει στιγμή στη ζωή σου που δεν είχες καθόλου λεφτά;
Πάρα πολλές φορές. Στο Βουκουρέστι με τη Δώρα είχαμε τα λεφτά της εβδομάδας σε συνδετήρες και την Κυριακή μέναμε χωρίς λεφτά. Τη βγάζαμε στο σπίτι, φαγητό και σεξ.

Θα πήγαινες για φαγητό με την Έλενα Ακρίτα;
Βεβαίως και θα πήγαινα για φαγητό με την Έλενα Ακρίτα. Και της το προτείνω κιόλας. Έλενα, θες να πάμε για φαγητό;

Έχεις τσακωθεί ποτέ μέσα στα καμαρίνια; Να γίνει τσαμπουκάς…
Όχι. Έχω δει όμως καβγά σε καμαρίνι, φεύγανε βάζα, τασάκια, γινόταν χαμός. Έχω δει όμως σε καμαρίνι άλλου και αισθάνθηκα πολύ άβολα γιατί δεν είχα το κινητό να τραβήξω βίντεο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.