ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

‘Εξαλλος ο Τέρενς Κουίκ με την ΕΡΤ: Δημοσιογράφοι στην παγωνιά για… ντεκόρ!

‘Εξαλλος ο Τέρενς Κουίκ με την ΕΡΤ: Δημοσιογράφοι στην παγωνιά για… ντεκόρ!

Έξαλλος έγινε ο Τέρενς Κουίκ με τους υπεύθυνους της δημόσιας τηλεόρασης, όχι γιατί δεν τηρούνται οι κανόνες πολυφωνίας – την συνηθέστερη ίσως κατηγορία κατά της ΕΡΤ – αλλά για το τρόπο που αξιοποίησαν το βράδυ της Πέμπτης το δημοσιογραφικό επιτελείο.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών, που πριν πολιτευτεί είχε πολυετή επιτυχημένη καριέρα στην δημοσιογραφία, παρακολουθούσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ το βράδυ της Πέμπτης. Κατά την διάρκεια της παρουσίασης των εξελίξεων για τον καιρό, ενώ η κακοκαιρία «Σοφία» έπληττε ολόκληρη την κεντρική Ελλάδα, παρουσιάστηκε ένα «εξαπλό παράθυρο», όπως λέγεται στην τηλεοπτική ορολογία, με συνδέσεις σε διάφορες περιοχές.

Σε κάθε παράθυρο, περίμενε υπομονετικά την σειρά του να δώσει το ρεπορτάζ και ο κάθε δημοσιογράφος, που στεκόταν μέσα στο κρύο και το χιόνι, για αρκετή, ομολογουμένως, ώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό ήταν και το γεγονός που προκάλεσε το θυμό του Τέρενς Κουίκ, που δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter: «Πάτε καλά στην ΕΡΤ; Τους έχετε στημένους με τις ώρες στη παγωνιά για ντεκόρ! Δημοσιογράφοι είναι όχι παγωτά».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.