ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Χαμός από τη νέα… τάση! Φοιτήτριες αποφάσισαν να μην ξυρίζουν πόδια και… μασχάλες! (φωτο)

Χαμός από τη νέα… τάση! Φοιτήτριες αποφάσισαν να μην ξυρίζουν πόδια και… μασχάλες! (φωτο)

Δεν είναι η πρώρη φορά που βλέπουμε κάτι τέτοιο αλλά αυτή τη φορά οι φοιτήτριες που…ηγούνται το κίνημα της…αξυρισιάς» έχουν ένα μεγάλο σύμμαχο και δίαυλο που λέγεται instagram.

Έτσι η 21χρονη Αγγλίδα που βλέπεις στη φωτογραφία, ξεκίνησε ένα κίνημα που καλεί όλες τις γυναίκες να απελευθερωθούν και να αφήσουν το εαυτό τους… ελεύθερο χωρίς να χρειάζεται να κάνουν αποτρίχωση ή να ξυρίζονται.

Στόχος είναι να κάνει τις γυναίκες να νιώσουν όμορφα, να αγαπήσουν το κορμί του όπως πραγματικά είναι… αλλά και να μαζέψει χρήματα για φιλανθαρωπικούς σκοπούς όπως λέει. Την εκστρατεία στηρίζουν και άλλες γυναίκες από την Ρωσία και την Αμερική.

Όπως εξηγεί η Λάουρα, όλα ξεκίνησαν όταν σταμάτησε να ξυρίζεται για τις απαιτήσεις ενός ρόλου για τη σχολή της. Στην αρχή ένιωσε περίεργα αλλά αργότερα όχι μόνο ένιωσε καλύτερα αλλά άρχισε να της αρέσει πολύ ο νέος … της τριχωτός εαυτός. Έτσι γεννήθηκε η ιδέα για το κίνημα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.