ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Λούκας Γιώρκας: Ανακοινώνει μέσω των social media του το πρόβλημα υγείας του (φωτο)

Λούκας Γιώρκας: Ανακοινώνει μέσω των social media του το πρόβλημα υγείας του (φωτο)

Ο Λούκας Γιώρκας, με ένα μήνυμά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε ένα πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρούσε τις πρώτες ημέρες του νέου έτους. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος, ανέβασε μια φωτογραφία του και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα:

«Αγαπημένοι μου φίλοι, το 2019 για μένα ξεκίνησε με λίγο (πολύ) επιβαρυμένη υγεία αλλά και έντονο επαγγελματικό πρόγραμμα που με κράτησαν λίγο πίσω (Η εικόνα περιγράφει την κατάστασή μου τις πρώτες μέρες του καινούργιου χρόνου).. Τώρα είμαι εντελώς καλά και επειδή “Κάλλιο αργά παρά ποτέ” θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους σας καλή χρονιά και χρόνια πολλά με Υγεία… Να χαίρεστε τους ανθρώπους που αγαπάτε όσο πιο έντονα γίνεται και να είστε κοντά στις οικογένειές σας.. Εύχομαι ό,τι καλύτερο #loukasyorkas #happynewyear #2019 #health #love #family»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.