ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Η απάντηση της Μέγκι Ντρίο στην Ναταλία Γερμανού: «Να ενημερώνεστε λίγο καλύτερα» (βίντεο)

Η απάντηση της Μέγκι Ντρίο στην Ναταλία Γερμανού: «Να ενημερώνεστε λίγο καλύτερα» (βίντεο)

Η Ναταλία Γερμανού είχε πει προ ημερών στον αέρα της εκπομπής της ότι έχει μάθει πως η Μέγκι Ντρίο, για να πάει στο Survivor, έχει ζητήσει ως αντάλλαγμα να έχει δική της εκπομπή. «Έμαθα από πηγή αρκετά έγκυρη ότι αυτό που ζήτησε η Μέγκι για να πάει στο Survivor είναι να έχει δική της εκπομπή», είχε πει on air η Ναταλία Γερμανού και σήμερα η Μέγκι της απάντησε.

Η πρώην παίκτρια του GNTM βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Λούης Night Show” στον Alpha Κύπρου και δήλωσε για το συγκεκριμένο θέμα: «Ο κόσμος λέει ότι θα το έκανα αυτό για τα λεφτά, ότι ζήτησα και μια εκπομπή άκουσα από τη Ναταλία Γερμανού. Πότε Ναταλία μου ζήτησα εκπομπή; Ποτέ δεν ζήτησα εκπομπή. Θέλω να ενημερώνεστε λίγο καλύτερα γενικά. Έχουν πει πάρα πολλά για το όνομά μου και ούτε τα μισά ισχύουν», είπε η Μέγκι Ντρίο.

Δείτε το απόσπασμα από τη σημερινή εκπομπή…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.