Γνωστός σκηνοθέτης: «Δε θα καλέσω την Ακρίτα στην παράστασή μου»

Γνωστός σκηνοθέτης: «Δε θα καλέσω την Ακρίτα στην παράστασή μου»

Την απόφασή του να μην καλέσει την Έλενα Ακρίτα στην πρεμιέρα της νέας του παράστασης γνωστοποίησε ο Γιώργος Βάλαρης.

Ο γνωστός σκηνοθέτης, όταν ρωτήθηκε «Στη φωλιά των Κου Κου» από τον Γιάννη Πουλόπουλο για την Έλενα Ακρίτα, είπε πως δε θέλει να συνεχίσει την κόντρα, όμως άφησε διακριτικά στο πλάι τα «καρφάκια» του…

«Δεν θα καλέσω την Έλενα Ακρίτα στην πρεμιέρα της νέας μου παράστασης. Δεν είμαστε φίλοι καταρχήν. Δεν θα ήθελα να συνεχιστεί αυτή η κόντρα, δεν έχω κάτι εγώ προσωπικά. Μάλλον η ίδια έχει κάτι με το έργο μου, όχι με εμένα προσωπικά. Μου αρέσει οι άνθρωποι να έχουν θετική ενέργεια και έστω όταν δεν τους αρέσει κάτι να το κρατούν για τον εαυτό τους και να μην προσπαθούν να κάνουν κακό στους άλλους. Αυτό με βγάζει από τα ρούχα μου και είναι και χειμώνας…», είπε ο Γιώργος Βάλαρης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.