ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μετά τη φυγή του Γ. Παπαδόπουλου αποχωρεί και η Παόλα από το σχήμα με τον Ν. Σφακιανάκη;

Μετά τη φυγή του Γ. Παπαδόπουλου αποχωρεί και η Παόλα από το σχήμα με τον Ν. Σφακιανάκη;

Κάτι συμβαίνει στο Γκάζι, αφού μετά την αποχώρηση του Γιώργου Παπαδόπουλου από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη και η Πάολα φαίνεται πως δεν επιθυμεί να συνεχίσει τις εμφανίσεις της δίπλα στον τραγουδιστή.

Η τραγουδίστρια φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει πως δεν είναι ευχαριστημένη με το σχήμα, το οποίο όμως είναι πλήρως επιτυχημένο, αφού όπως λένε θαμώνες του κέντρου…δεν πέφτει καρφίτσα.

Ο επιχειρηματίας είχε στόχο να μεταφέρει το πρόγραμμα στη Θεσσαλονίκη με την Πάολα όμως σύμφωνα με πληροφορίες να μην συμφωνεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το περιοδικό «Λοιπόν» αναφέρει ότι η Πάολα ξεκαθάρισε τη θέση της και δεν επιθυμεί μετά τη λήξη των προγραμματισμένων και συμφωνηθέντων εμφανίσεων στην Αθήνα, να συνεχίσει με τον Σφακιανάκη και τους Goin’ Through -που αντικατέστησαν τον Παπαδόπουλο- στη συμπρωτεύουσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.