Μπαγκλαντές: Το «χωριό του έρωτα» ‑ Ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής στον κόσμο

Μπαγκλαντές: Το «χωριό του έρωτα» ‑ Ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής στον κόσμο

Πουλάνε το σώμα τους μόλις δύο δολάρια για να προσφέρουν ηδονή στους πελάτες. Εάν η ερωτική απόλαυση δεν γίνεται με προφυλάξεις, τότε η τιμή ανεβαίνει κατά δύο δολάρια. Ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής στο κόσμο βρίσκεται στο Μπαγκλαντές, σε ένα χωριό όπου κατοικούν μόνο γυναίκες.

Το ωραίο φύλο έχει μάθει να εκδίδεται από την ώρα που βλέπει το φως της ημέρας. Αυτή είναι η αποστολή των γυναικών στο Daulatdia. Oι άνδρες επισκέπτονται το χωριό μόνο για κάνουν έρωτα..

Δύο χιλιάδες ιερόδουλες εργάζονται στην περιοχή του κόκκινου φωτός του Μπανγκλαντές. Ορισμένες μίλησαν στη γερμανική εφημερίδα «Bild» για τη φρίκη που βιώνουν καθημερινά. Οι πελάτες τους, όπως είπαν, πολλές φορές τις βασανίζουν, ενώ στο χωριό ενίοτε λαμβάνουν χώρα και απαγωγές.

Η 30χρονη Σαχαγιάντι κάθεται καθημερινά έξω από το σπίτι της περιμένοντας πελάτη.

«Γεννήθηκα σε ένα τρομερό μέρος», λέει. Αυτό το τρομερό μέρος ονομάζεται Daulatdia – θεωρείται ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής στον κόσμο.

Από τότε που γεννήθηκε η Σαχαγιάντι πουλάει τον εαυτό της στους άντρες, όπως ακριβώς έκανε και η μητέρα της μπροστά στα μάτια της.

Στο χωριό Dulatdi, με έκταση ίση με 44 γήπεδα ποδοσφαίρου, περίπου 2.000 γυναίκες πωλούν το σώμα τους. Στους δρόμους είναι πεταμένα χρησιμοποιημένα προφυλακτικά. Οι μόνοι επισκέπτες του χωριού είναι άνδρες πελάτες. Περίπου 3500 άντρες καταφθάνουν στο χωριό καθημερινά. Οι περισσότεροι απ’ αυτούς είναι οδηγοί φορτηγών. Κάνουν μία στάση προτού φθάσουν στην πρωτεύουσα του Μπαγκλαντές, Ντάκα, η οποία απέχει περίπου 100 χιλιόμετρα από το χωριό.

Για έναν…γρήγορο έρωτα, η τιμή είναι 2 δολάρια ενώ για σeξ χωρίς προφυλακτικό η τιμή ανεβαίνει στα 4 δολάρια.

Στο χωριό δεν υπάρχει ιατρική περίθαλψη. Είναι ένα χωριό γεμάτο πόνο, βία και ναρκωτικά, όπως λέει η 28χρονη Ρεμπάκα.

Οι ελεύθερες γυναίκες και τα κορίτσια κερδίζουν περισσότερα χρήματα. Γι ‘αυτό πολλές από αυτές λαμβάνουν το Oradexon, ένα στεροειδές που χρησιμοποιείται για την πάχυνση των βοοειδών. Κάνει τις λεπτές γυναίκες πιο στρογγυλεμένες, πιο ποθητές στους άντρες. Οι γυναίκες λαμβάνουν το φάρμακο παρά τις πιθανές σοβαρές παρενέργειες όπως η ηπατική ανεπάρκεια.

Το Μπαγκλαντές είναι μία από τις λίγες μουσουλμανικές χώρες (83% είναι μουσουλμάνοι) που επιτρέπει την πορνεία. Υπάρχουν 20 χωριά- οίκοι ανοχής σε όλη τη χώρα.

Στο χωριό Daulatdia η πορνεία ξεκίνησε τη δεκαετία του ’80 σε μία προσπάθεια να καταπολεμηθούν τα υψηλά ποσοστά κακοποίησης. Ωστόσο, αυτό που συμβαίνει εδώ είναι τόσο εγκληματικό όσο η ασέλγεια: Πολλά κορίτσια πέφτουν θύματα απαγωγής την ώρα που βγαίνουν από το σχολείο. Άλλα πωλούνται από την οικογένειά τους σε «κυρίους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η τιμή μιας γυναίκας που ζει στο χωριό αυτό είναι 110 δολάρια, εκτός αν είναι ακόμα παρθένα. Τότε, η τιμή αυξάνεται 20 φορές…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.