Γνωστός ηθοποιός: «Η Αλίκη ήταν σταρ, αλλά μία μέτρια ηθοποιός»

Γνωστός ηθοποιός: «Η Αλίκη ήταν σταρ, αλλά μία μέτρια ηθοποιός»

Ποιος είπε για τη μεγάλη σταρ του ελληνικού σινεμά: «Ήταν σταρ. Όμως για μένα δεν ήταν ούτε Λαμπέτη ούτε Μανωλίδου. Ήταν μέτρια ηθοποιός.»;

Στην Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα έδωσε συνέντευξη ο ηθοποιός Γιάννης Μαλούχος, ο οποίος μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, αλλά και για τον λόγο που σταμάτησε την καριέρα του.

Παίξατε σε αρκετές ταινίες με την Αλίκη. Τι άνθρωπος ήταν;

«Δεν ήταν κακός άνθρωπος. Όμως δεν έβαζε κανέναν μπροστά από τον εαυτό της. Ήταν σταρ. Όμως για μένα δεν ήταν ούτε Λαμπέτη ούτε Μανωλίδου. Ήταν μέτρια ηθοποιός. Στις πιο «ελαφριές» ταινίες τα κατάφερνε καλά. Γιατί και έπαιζε και τραγουδούσε και χόρευε. Εγώ τα πήγαινα εξαιρετικά με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Μοναδικός χαρακτήρας και ευθύς. Αντιστάρ».

Αποκτήσατε χρήματα από την υποκριτική τέχνη;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν έγινα πλούσιος. Όμως μπόρεσα και σπούδασα τα δύο παιδιά μου και είχα μια άνετη ζωή. Η κόρη μου έγινε ηθοποιός και ο γιος μου έχει σπουδάσει μουσικός και βρίσκεται στη Βιέννη. Δεν ήπια ποτέ ποτά, δεν ξέρω τι πάει να πει τζόγος και γενικά ήμουν πάντα αφοσιωμένος στην οικογένειά μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.