ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Power of Love: «Μυρίζει μπαρούτι» η κατάσταση στο σπίτι – Άγριος τσακωμός ανάμεσα σε Ίωνα και Παύλο (βίντεο)

Power of Love: «Μυρίζει μπαρούτι» η κατάσταση στο σπίτι – Άγριος τσακωμός ανάμεσα σε Ίωνα και Παύλο (βίντεο)

«Μαλλιά κουβάρια» έγιναν παίχτες του Power of Love. Εκρηκτική η κατάσταση στο σπίτι.

Μετά από μια αντιπαράθεση που είχαν οι παίκτες με αφορμή την αποκάλυψη της Άννας Ελευθερίου ότι ο Γιάννης Κοπιδάκης της είπε ότι τον πλησίασαν και του είπαν να ψηφίσει την Μαργαρίτα Νέρτζη.

Όταν η συζήτηση ολοκληρώθηκε και η Μαρία Μπακοδήμου αποχώρησε από το σπίτι, τα «αίματα άναψαν» μεταξύ του Ίωνα Γεωργίου και του Παύλου Παπαδόπουλου.

Ο Ιων εκνευρίστηκε με τον Παύλο, υποστηρίζοντας πως είναι εριστικός, και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του.

«Έτσι και ξαναμιλήσεις άσχημα θα παίξουμε μπουνιές στο λέω», είπε και πήγε προς τον Παύλο, ο οποίος είχε ειρωνικό ύφος. Αμέσως οι παίκτες, που βρίσκονταν μπροστά, μπήκαν ανάμεσά τους.

«Όταν θα βγούμε από δω έλα και ξανά πες το μου», είπε ο Παύλος κάνοντας έξαλλο τον Ίωνα, ο οποίος πήγε προς το μέρος του και τον άρπαξε ο Φίλιππος για να μην πλησιάσει.

Μετά τον καβγά και ενώ η κατάσταση ήταν τεταμένη, η Μαρία Μπακοδήμου μπήκε και πάλι στο σπίτι και είπε στον Ίωνα ότι η συμπεριφορά του ήταν απαράδεκτη και πως την Τετάρτη θα αποφασιστεί εάν θα φύγει ή θα μείνει στο Power of Love.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.