ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Βρετανία: 18χρονος έγινε… «κροίσος» από λάθος της τράπεζας!

Βρετανία: 18χρονος έγινε… «κροίσος» από λάθος της τράπεζας!

Σοκ έπαθε 18χρονος Βρετανός, όταν πήγε να ελέγξει το υπόλοιπο του τραπεζικού του λογαριασμού.

Το 18χρονο αγόρι από την Αγγλία άνοιξε λογαριασμό στην τράπεζα επειδή ήθελε να φυλάξει σε ασφαλές σημείο το δωράκι από τη γιαγιά του.

Ο νεαρός είχε πάρει μία επιταγή των 10.000 ευρώ από τη γιαγιά του. Χρήματα που θα τον βοηθούσαν στο ξεκίνημα της ενήλικης ζωής του.

Ωστόσο, όταν πήγε να τσεκάρει το υπόλοιπο του λογαριασμού του είδε «αστεράκια». Η τράπεζα είχε περάσει από λάθος στον λογαριασμό σχεδόν 10 εκατομμύρια ευρώ.

«Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Ο γιος μου ήταν εκατομμυριούχος. Φυσικά, αυτό δεν κράτησε για πολύ», είπε η μητέρα του.

«Είναι μόλις 18 χρονών! Χαίρομαι που μας είπε το λάθος αμέσως και δεν έκανε καμιά τρέλα να ξοδέψει τα λεφτά», συνέχισε.

Οι άνθρωποι της τράπεζας είδαν το λάθος τις επόμενος ώρες και διόρθωσαν το λάθος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τουλάχιστον… είχε το μαξιλαράκι από τη γιαγιά του!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.