Ειρήνη Καζαριάν για ροζ βίντεο: «Ξέρω ποιος το έκανε – Έχει κάνει κι άλλα αυτός…»

Ειρήνη Καζαριάν για ροζ βίντεο: «Ξέρω ποιος το έκανε – Έχει κάνει κι άλλα αυτός…»

Αποκαλύψεις για το περίφημο ροζ βίντεο έκανε η Ειρήνη Καζαριάν.

Η Ειρήνη Καζαριάν, η μεγάλη νικήτρια του Greece’s Next Top Model, με όλα τα εφόδια που πήρε από το reality μόδας, ξεκινάει τώρα μια λαμπρή καριέρα στον χώρο της μόδας. Πριν από λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε η φωτογράφιση της μελαχρινής καλλονής για το τεύχος Μαρτίου του περιοδικού In Style στην οποία ήταν άκρως εντυπωσιακή.

Η αδελφή της Ειρήνης, Μαρία Καζαριάν, βρέθηκε λίγες μέρες μετά τη δημοσίευση του εν λόγω πρωτοσέλιδου καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα Μεσάνυχτα», και απάντησε για το συγκεκριμένο θέμα, αναφέροντας πως το μοντέλο δεν θα κάνει μήνυση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό η ίδια, εξήγησε γιατί πήρε αυτή την απόφαση. «Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να κάνω μήνυση. Ξέρω ποιος το έκανε. Έχει κάνει κι άλλα αυτός ο άνθρωπος. Δεν χρειάζεται να ασχοληθώ παραπάνω με αυτό το θέμα. Θέλω να το αφήσω να ξεχαστεί και να ξεκινήσω την καριέρα μου. Στην αρχή φοβήθηκα πολύ μήπως μου κοστίσει επαγγελματικά. Δεν στοχοποίησε μόνο εμένα, αλλά κι άλλους ανθρώπους από το show. Πιστεύω ότι ήθελαν να αμαυρώσουν όλο το project. Το καλό είναι πως δεν έχει επηρεάσει κανέναν μας και συνεχίζουμε τη ζωή μας», είπε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.