«Μαμά, μαζέψου!»: Άσος της Ρόμα ζητά από τη 40άρα μητέρα του να «κόψει» τις «τολμηρές» selfies – Δείτε φωτό

«Μαμά, μαζέψου!»: Άσος της Ρόμα ζητά από τη 40άρα μητέρα του να «κόψει» τις «τολμηρές» selfies – Δείτε φωτό

Ανω κάτω έκανε την διοίκηση της Ρόμα η 40χρονη καλλονή μαμά του Νικολό Ζανιόλο που αναδείχτηκε πρόσωπο της εβδομάδας στην Ιταλία. Ολα καλά γι αυτόν και την Ρόμα μέχρι που “κτύπησε” η μητέρα του.

Ο μόλις 19χρονος άσος της Ρόμα «έκλεψε» την παράσταση στην αναμέτρηση της ομάδας του με την Πόρτο για το Champions League και έγινε ο νεότερος Ιταλός ποδοσφαιριστής, που σκοράρει δύο τέρματα σε αγώνα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, γράφοντας ιστορία.

Ο νεαρός άσος, ωστόσο, εκτός από την «στόφα» του σταρ, έχει και έναν… μεγάλο μπελά να αντιμετωπίσει:

H 40χρονη μητέρα του, Φραντσέσκα Κόστα, είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες της Ιταλίας και… συνηθίζει να επιδεικνύει τα κάλλη της στο Instagram, με άκρως σέξι φωτογραφίες. Νεότατη και ωραιότατη, η καλλίγραμμη Φραντσέσκα δεν μπαίνει στον κόπο να κρύψει τα κάλλη της και είναι, για τον λόγο αυτό, εύκολα αναγνωρίσιμη στις κερκίδες του «Ολίμπικο» της Ρώμης, τις οποίες επισκέπτεται συχνά-πυκνά, για να… καμαρώσει τον γιο της να αγωνίζεται με τη φανέλα των «τζιαλορόσι».

Η… σεξουαλικότητα, ωστόσο, της 40χρονης καλλονής, φαίνεται ότι έχει ενοχλήσει τους ανθρώπους της Ρόμα, που… έβαλαν τον γιο της να της ζητήσει να… μαζευτεί! Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Corriere della Sera», ο Νικολό Ζανιόλο είπε στη μητέρα του:

«Σταμάτησέ το, μαμά. Αρκετά με αυτές τις φωτογραφίες. Μα, τι κάνεις, ποζάροντας με αυτό τον τρόπο; Είσαι 40 χρονών!». Το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας αναφέρει, μάλιστα, ότι η σύσταση αυτή έγινε, κατόπιν υπόδειξης των «τζιαλορόσι».

Αγωνιστικά, να θυμίσουμε ότι ο Ζανιόλο σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του στο 2-1 επί της Πόρτο και αποθεώνεται από σύσσωμο τον ιταλικό Τύπο -και όχι μόνο. Είναι γιος του βετεράνου Ιταλού επιθετικού της Τζένοα Ίγκορ Ζανιόλο, ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Ακαδημία της Φιορεντίνα, ενώ έχει περάσει επίσης από την Βίρτους Εντέλα και την Ίντερ, πριν πάρει μεταγραφή το περσινό καλοκαίρι στην Ρόμα, με την οποία μετράει ήδη 22 συμμετοχές και πέντε γκολ.

Όσο για την εντυπωσιακή μητέρα του; Δείτε ορισμένες από τις φωτογραφίες της στο Instagram και θα κρίνετε αν πρέπει να «μαζευτεί» ή όχι…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.