ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Είχα κάνει συζητήσεις για να μπω στο Survivor, αλλά…» (βίντεο)

«Είχα κάνει συζητήσεις για να μπω στο Survivor, αλλά…» (βίντεο)

Πρόταση για να συμμετάσχει στο Survivor είχε δημοφιλής τραγουδιστής, αλλά τελικά δε θα τον δούμε στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Κώστας Καραφώτης απαντά πρώτη φορά για το Survivor και ξεδιαλύνει το μυστήριο γύρω από το αν του έγινε πρόταση και αν πρόκειται να μπει στο παιχνίδι.

«Δε θα μπω στο Survivor γιατί πέρα από το ότι τρέχουν πολλά πράγματα αυτή την περίοδο, δεν έγινε κάτι επιπλέον για να πάω. Είχε γίνει συζήτηση από την πλευρά της εταιρείας, είχαν κάνει κάποιες επαφές με την παραγωγή εκεί και είχε μείνει σε ένα στάδιο πριν αποφασιστεί ότι δεν θα μπουν επώνυμοι. Βέβαια ήθελα να πάρω μέρος. Με τη δική μου σύμφωνη γνώμη έγινε η πρόταση. Είχα μπει και στη διαδικασία προετοιμασίας. Όλη αυτή η διαδικασία, επειδή ήταν χρονοβόρα, με «έφαγε» λίγο μέσα μου, δεν έχω τον ίδιο ενθουσιασμό που είχα στην αρχή. Τώρα έχω στοχεύσει στη δουλειά μου, οπότε ακόμα και αν με καλέσουν δεν θα πάω. Δεν θα έμπαινα στο Survivor για μια – δυο βδομάδες», είπε ο Κώστας Καραφώτης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.