Ο μυστηριώδης θάνατος του πατέρα της Νικόλ Κίντμαν!- Μπλεγμένος σε σκάνδαλα, δολοφονίες, κακοποιήσεις;

Ο μυστηριώδης θάνατος του πατέρα της Νικόλ Κίντμαν!- Μπλεγμένος σε σκάνδαλα, δολοφονίες, κακοποιήσεις;

Το Σεπτέμβριο του 2014, όλα τα ΜΜΕ, παγκοσμίως ασχολούνται με το θάνατο του Άντονι Κίντμαν, πατέρα της γνωστής ηθοποιού.
Βρέθηκε νεκρός στη Σιγκαπούρη, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενώ οι Αρχές δεν μπορούσαν να βγάλουν πόρισμα, αν πρόκειται για αυτοκτονία ή δολοφονία.

Λίγες μέρες πριν, ο Άντονι Κίντμαν, κατηγορήθηκε για σeξουαλική κακοποίηση ανηλίκων, συμμετοχή σε σατανιστική οργάνωση και δολοφονίες παιδιών.

Ο Άντονι Κίντμαν, ήταν διάσημος ψυχολόγος, στην Αυστραλία, δίδασκε στα πιο διακεκριμένα πανεπιστήμια της χώρας του, ενώ οι διαλέξεις του ήταν πάντα sold out. Όλη αυτή η παραμυθένια ζωή, καταρρέει, όταν βρίσκεται αναμεμειγμένος, σε σκάνδαλο, σeξουαλικής κακοποιήσης και δολοφονιών, νεαρών.

Η Φιόνα Μπάρνετ καταθέτει εναντίον του μήνυση, για ξυλοδαρμό, ενώ τον κατηγορεί, ότι έχει δολοφονήσει νέους και ότι έχει στοιχεία. Τα ΜΜΕ κυριολεκτικά, τη κάνουν κεντρικό πρόσωπο των ημερών, φιλοξενείται παντού, ενώ η Εισαγγελία, ξεκινάει έρευνα εναντίον του Κίντμαν, και εκδίδει ένταλμα σύλληψης.

Ο Άντονι Κίντμαν, όμως, έχει ταξιδέψει στη Σιγκαπούρη.

Λίγες ώρες μετά, πέφτει από το εστιατόριο ενός πολυτελούς ξενοδοχείου.

Η έρευνα της εισαγγελίας έφερε στο φως τρομερά εγκλήματα. Ο Άντονι Κίντμαν κατηγορήθηκε πως ήταν μέλος μιας σατανιστικής οργάνωσης, (ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η δίκη) για την οποία έχουν υπάρξει αποκαλύψεις πως τα μέλη της σκότωσαν 9 παιδιά, και κακοποίησαν δεκάδες άλλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

60 άτομα κατέθεσαν κατά του πατέρα της δημοφιλούς ηθοποιού. Η δίκη συνεχίζεται, ενώ η Νικόλ Κίντμαν δήλωσε απλά ότι ο θάνατος του πατέρα της ήταν τραγωδία, και ότι παραμένει περήφανη για αυτόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.