ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ανδρέας Γεωργίου: «Τη μαμά μου την έχασα από AIDS – Την κόλλησε ο πατέρας μου…» (βίντεο)

Ανδρέας Γεωργίου: «Τη μαμά μου την έχασα από AIDS – Την κόλλησε ο πατέρας μου…» (βίντεο)

Ο Ανδρέας Γεωργίου αποκάλυψε ένα τραγικό περιστατικό του παρελθόντος, που σημάδεψε τη ζωή του.

Η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχθηκε στο πλατό της εκπομπής της τον Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων και για την απώλεια της μητέρας του, η οποία “έφυγε” από AIDS.

«Τη μητέρα μου την έχασα όταν ήμουν 12 ετών και ο πατέρας μου “έφυγε” πριν πέντε χρόνια. Τη μαμά μου την έχασα από AIDS. Ο κόσμος τότε δεν ήξερε να προστατεύεται, σε μια τουριστική περιοχή της Κύπρου που αναπτυσσόταν κάθε χρόνο όλο και πιο πολύ, έναν πατέρα καλλονό, ο οποίος περπατούσε στο δρόμο και… έπεφτε ο γυναικείος πληθυσμός, ήταν πάρα πολύ ωραίος άντρας ο πατέρας μου, έκανε οικογένεια στα 20 του. Και φαντάζομαι ότι φάνηκε… άτυχος.

Η μητέρα μου ήταν μια γυναίκα ταγμένη στο σπίτι και στα παιδιά της. Ο πατέρας ήταν πάντα έξω γιατί έπρεπε να φέρνει στο σπίτι το φαγητό, ήταν ψαράς. Τον ιό στην οικογένεια τον έφερε ο μπαμπάς. Ήταν σαν να έπεσε μια βόμβα τότε μέσα στο σπίτι μας. Επειδή στιγματιστήκαμε κοινωνικά από το AIDS, κρατηθήκαμε ενωμένοι με τα αδέλφια μου», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Γεωργίου.

Δείτε όλα όσα είπε ο Ανδρέας Γεωργίου:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.