ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Έχω κατηγορηθεί πολλές φορές ότι μπορεί να είμαι με κάποιον για τα λεφτά του» (βίντεο)

«Έχω κατηγορηθεί πολλές φορές ότι μπορεί να είμαι με κάποιον για τα λεφτά του» (βίντεο)

Στο πλατό της εκπομπής “The 2night Show” βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Ζόζεφιν, η οποία αναφέρθηκε και σε αυτούς που την κατηγορούν ότι μπορεί να είναι με κάποιον για τα λεφτά του.

«Στις σχέσεις μου έψαχνα την πατρική φιγούρα, αλλά όχι σε ηλικία, αλλά σαν ασφάλεια. Και δεν μιλάω για λεφτά. Το μπερδεύουν πολλοί άνθρωποι αυτό… Έχω κατηγορηθεί πολλές φορές ότι μπορεί να είμαι με κάποιον για τα λεφτά του. Εδώ πέρα τους αρέσει να βάζουν τίτλους, οπότε έχω διαβάσει πολλές φορές ανακρίβειες. Είχα πει ότι είμαι ένα απλό κορίτσι που ζει σε 100 τμ και το είχαν κατακρίνει όλοι. Μόνη μου δουλεύω, μόνη μου συντηρούμαι. Κάνω τρεις δουλειές, δεν κάθομαι όλη μέρα και μου έρχονται τα λεφτά από τον ουρανό», είπε η Ζόζεφιν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.