ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δεν φαντάζεστε που έχει κάνει… έρωτα η Ναταλία Γερμανού- «Ευτυχώς ήταν γρήγορο» (βίντεο)

Δεν φαντάζεστε που έχει κάνει… έρωτα η Ναταλία Γερμανού- «Ευτυχώς ήταν γρήγορο» (βίντεο)

Σε πολύ πιπεράτες ερωτήσεις απάντησε η Ναταλία Γερμανού στην πρεμιέρα του Θέμη Γεωργαντά. Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε σε ποιους δημόσιους χώρους έχει κάνει έρωτα, αλλά και ποιο ήταν το πιο αμήχανο πράγμα που της έχει συμβεί.

Ποιο είναι το πιο αμήχανο πράγμα που σου έχει συμβεί κατά τη διάρκεια του έρωτα;

Είναι κάτι που δεν το έχω πει ποτέ. Με πήρε ο ύπνος! Κοιμήθηκα, αλλά δεν έφταιγε καθόλου αυτός. Το κρασί εγώ το σηκώνω και δεν το σηκώνω. Γενικώς δεν πίνω τίποτα. Πίνω μόνο το κρασί της φίλης μου, αλλά και αυτό περιορισμένα, δύο ποτήρια. Είχα πιει τότε τρία και κάτι. Και γενικώς ήμουν κουρασμένη και γενικώς τα έφερε έτσι η βραδιά που κατέληξε στο μοιραίο. Δεν… Και ξαφνικά ακούω μια φωνή να μου λέει “αγάπη, κοιμάσαι;”. Δεν έχω ντραπεί περισσότερο στη ζωή μου.

Έχεις κάνει έρωτα σε δημόσιο χώρο;

Σε ένα στούντιο ηχογραφήσεως και σε μια σάουνα. Κόντεψα να πεθάνω από τη ζέστη στη σάουνα, αλλά ευτυχώς ήταν γρήγορο. Σάουνα, σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο στην Κύπρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.