ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Γιώργος Αγγελόπουλος: Πρόταση – έκπληξη – Που θα τον δούμε

Γιώργος Αγγελόπουλος: Πρόταση – έκπληξη – Που θα τον δούμε

Ένας άτυπος «πόλεμος» για τα μάτια του Ντάνου έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Alpha και ΑΝΤ1.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο «Ντάνος» του Survivor έχει βαλθεί να διαψεύσει όσους υποστήριζαν ότι το άστρο του θα… έσβηνε γρήγορα.

Αντίθετα, ο πρώην ποδοσφαιριστής, μετά τη νίκη του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ κάνει πολύ προσεγμένες και στοχευμένες κινήσεις κι έτσι η μία επαγγελματική πρόταση διαδέχεται την άλλη.

Παίζει σε καθημερινή τηλεοπτική σειρά (“Τατουάζ“), ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε και η αυτοβιογραφία του.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού «Λοιπόν», ο «Ντάνος» παρακολουθεί κατ’οίκον μαθήματα υποκριτικής και ορθοφωνίας για να βελτιώσει ακόμα περισσότερο το παίξιμό του στο «Τατουάζ».

Ωστόσο, μετά το κόψιμο του «Τατουάζ» ακολουθεί κι άλλη πρόταση.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η συνεργασία του «Ντάνου» με τον Ανδρέα Γεωργίου δεν θα συνεχιστεί στην επόμενη σειρά του δημιουργού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Νέας Σελίδας, έχει ξεκινήσει ένας άτυπος «πλειστηριασμός» μεταξύ Alpha και ΑΝΤ1 για τα μάτια του “Ντάνου”.

Οι ιθύνοντες του Alpha θέλουν την παραμονή του Γιώργου Αγγελόπουου στο κανάλι της Κάντζας, προτείνοντάς του διπλό ρόλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στον αντίποδα, ο ΑΝΤ1, έχει προτείνει στον Γιώργο Αγγελόπουλο τη συμμετοχή του στο «Γυναίκα χωρίς όνομα», που θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, υπάρχει και εναλλακτική πρόταση, για πρωταγωνιστικό ρόλο σε νέα σειρά του καναλιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.