ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χρήστος Δάντης: Δε θα τον γνωρίσεις σε αυτή τη φωτογραφία με τη διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια!

Χρήστος Δάντης: Δε θα τον γνωρίσεις σε αυτή τη φωτογραφία με τη διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια!

Ο Χρήστος Δάντης δημοσίευσε μία φωτογραφία από το παρελθόν μαζί με μία διάσημη τραγουδίστρια.

Τους τελευταίους μήνες οι celebtities της ξένης και εγχώριας showbiz ανεβάζουν συχνά φωτογραφίες από το παρελθόν τους στο instagram. Οι πιο πολλοί μάλιστα κάνουν αναρτήσεις σχετικές με την παιδική τους ηλικία ή τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα. Ένας από αυτούς είναι και ο Χρήστος Δάντης ο οποίος, λατρεύει το instagram και μοιράζεται φωτογραφίες καθημερινά με τους θαυμαστές του.

Σήμερα λοιπόν, κοινοποίησε μία φωτογραφία που έβγαλε πριν από πολλά χρόνια που είναι μαζί με την τραγουδίστρια Αλέξια, και η εμφάνιση τους θυμίζει δεκαετία των 80s. «Αναμνήσεις από το παρελθόν. Με τη μεγαλύτερη Jazz τραγουδίστρια που γνώρισε ποτέ αυτή η χώρα, Αλέξια» ήταν το μήνυμα του τραγουδιστή που συνόδευε την φωτογραφία, ενώ τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή αφού τότε ήταν αγνώριστος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.