ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Άνθιμος Ανανιάδης: Δεν έχει δει το γιο του – Τι λέει η μητέρα του

Άνθιμος Ανανιάδης: Δεν έχει δει το γιο του – Τι λέει η μητέρα του

Ο Άνθιμος Ανανιάδης δεν έχει δει εδώ και καιρό το παιδί του σύμφωνα με όσα λέει η μητέρα του.

Από ότι φαίνεται η κόντρα ανάμεσα στον Άνθιμο Ανανιάδη και τη μητέρα του γιου του, Μαρία Νεφέλη Γαζή καλά κρατεί. Η μητέρα του ηθοποιού Εύη Καραγιάννη σε δηλώσεις της στην Espresso αποκάλυψε πως ο γιος της εδώ και καιρό δεν έχει δει το παιδί του.

– Ο Άνθιμος Ανανιάδης ζει εδώ και καιρό μια πολύ δύσκολη περίοδο στα προσωπικά του. Τον γιο του τον έχει δει;

Όχι ακόμα.

– Θα βαφτιστεί ο μικρός;

Δεν γνωρίζουμε τίποτα.

– Πώς το βιώνει ως μπαμπάς όλο αυτό;

Όσο κι αν δεν μιλούσε για το θέμα, καταλάβαινα πολλά. Σε μένα δεν μπορούσε να κρυφτεί. Ωστόσο, ο πνευματικός του, ο γέροντας Εφραίμ, στη Μονή Βατοπαιδίου τον βοηθάει πολύ. Αναπαύει την ψυχή του παιδιού μου με τα λόγια του Θεού. Του χάρισε ένα κομποσκοίνι κι ένα δαχτυλίδι που δεν αποχωρίζεται λεπτό ο Άνθιμος.

– Ανεβαίνει συχνά στο Άγιο Όρος;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι πολύ θρησκευόμενος. Στην οικογένειά μας δεν ζούμε χωρίς τον Θεό και είμαι χαρούμενη που βρίσκεται στη μεγάλη αγκαλιά Του. Τον μεγάλωσα όπως με μεγάλωσε η οικογένειά μου. Είχα και την τιμή και την ευλογία να γνωρίσω από κοντά τον πατέρα Εφραίμ και να μιλήσουμε για το παιδί μου. Ήταν δύσκολα τα πράγματα. Έχει «τσαλακωθεί» μέσα του συναισθηματικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.