Λιλή Ντερτίμα: Η εφηβική φαντασίωση των 35+ (φωτο)

Λιλή Ντερτίμα: Η εφηβική φαντασίωση των 35+ (φωτο)

Η Λιλή Ντερτίμα ήταν χωρίς αμφιβολία η ερωτική φαντασίωση όσων τώρα είναι 35 plus.

Δεν θα ήταν υπερβολή να πει κανείς πως η Βίνα Ασίκη είχε το όνομα, αλλά η Λιλή Ντερτίμα τη χάρη.

Η χρυσή εποχή της βιντεοκασέτας, μπορεί να ανέδειξε πολλά θηλυκά, η συγκεκριμένη, όμως, μπαίνει σίγουρα στην πεντάδα με τις ωραιότερες κυρίες που είδαμε στις κλασσικές παραγωγές των ‘80s.

Πιθανότατα το όνομά της να μη λέει και πολλά στους νεότερους, οι 35 plus όμως πίνουν μέχρι σήμερα νερό στ’ όνομά της.

Υπήρξε, βλέπετε, μία από τις συνηθέστερες ερωτικές φαντασιώσεις των εφήβων της εποχής, αφού κάτι το ξανθό της μαλλί, κάτι το προκλητικό της βλέμμα και κάτι το σούπερ σέξι, χυμώδες κορμί που διέθετε δεν υπήρχε περίπτωση να μην τραβήξει τα βλέμματα επάνω της.

Παραδόξως, η γυναίκα αυτή ούτε την καριέρα της Ασίκη έκανε, ούτε της δόθηκαν ποτέ ρόλοι που χάριζαν στο κοινό την ευκαιρία να τη χορτάσει.

Για να είμαστε ειλικρινείς, οι ρόλοι της μόνο η χαρά του σινεφίλ δεν μπορούν να θεωρηθούν, η παρουσία της, όμως, ήταν τέτοια που στη συνείδηση του κόσμου την καθιέρωσε ως το απόλυτο θηλυκό. Και πράγματι ήταν.

Οι γνώστες θα σου πουν ότι η Λιλή ξεχώριζε ακόμα κι αν σε ολόκληρη την ταινία είχε μόνο μια ατάκα. Ε και;

Αυτό δεν ήταν πρόβλημα για εκείνη να αποκτήσει φανατικό κοινό που μέχρι σήμερα τη φέρνει το μυαλό του ως μία από τις πιο «καυτές» παρουσίες των βιντεοταινιών.

Η ίδια, ανήκε στην πρώτη φουρνιά των γυναικών που μπήκαν στο τριπάκι της βιντεοκασέτας, συμμετέχοντας συνολικά σε περισσότερες από 20! Χώρια οι κινηματογραφικές ταινίες, με πρώτη και καλύτερη τον «Λαλάκη τον Εισαγόμενο» που έδωσε στο ανδρικό κοινό μια… γερή γεύση Λιλής.

Αν ανήκεις στην κατηγορία ανδρών που είχαν την τύχη να απολαύσουν τις χάρες της έστω και τηλεοπτικά ξέρεις καλά περί τίνος πρόκειται. Αν όχι, ήρθε η ώρα να τη γνωρίσεις.

Διάλεξε και πάρε: Από τις κασέτες «Ένα και να καίει», «Διακοπές του κερατά» και «Ο απατών ελληνικά» στον «Γκομενάκια», τον «Τελευταίο έρωτα» και τα «Συζυγικά μαθήματα», το υλικό της Λιλή Ντερτίμα στην κατηγορία «ελληνικές βιντεοταινίες» είναι μπόλικο.

Όρεξη να ‘χεις…

*Γράφει η Κέλλυ Θάνου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: menshouse

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.