Δούκισσα Νομικού: Η τρυφερή φωτογραφία με τη φουσκωμένη της κοιλιά

Δούκισσα Νομικού: Η τρυφερή φωτογραφία με τη φουσκωμένη της κοιλιά

Η Δούκισσα Νομικού είναι έγκυος και δε δίστασε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία σχετική φωτογραφία.

Μία φωτογραφία από τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της δημοσίευσε η Δούκισσα Νομικού. Η πανέμορφη παρουσιάστρια πριν από ένα χρόνο έφερε στον κόσμο τον γιο της, ο οποίος είναι ο καρπός του έρωτα της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη. Το ερωτευμένο ζευγάρι απολαμβάνει τον νέο του ρόλο και ο Σάββας αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα του!

Η Δούκισσα δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία που βιώνει και μοιράζεται συχνά φωτογραφίες της στο Instagram από την καθημερινότητα της. Είναι αρκετές οι φορές μάλιστα που κοινοποιεί στιγμιότυπα στον λογαριασμό της, είτε είναι με τον Σάββα είτε είναι με τον σύζυγο της. Σήμερα κοινοποίησε την πρώτη φωτογραφία που την δείχνει με την φουσκωμένη κοιλίτσα της όταν ήταν στον 9ο μήνα της και έγραψε: «Σαν σήμερα, ένα χρόνο πριν. Τελική ευθεία…Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.