Τραγικό τέλος για ανερχόμενο τραγουδιστή – Αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος

Τραγικό τέλος για ανερχόμενο τραγουδιστή – Αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος

Ανερχόμενος τραγουδιστής της κάντρι βρήκε τραγικό θάνατο.

Τραγικό τέλος για το 35χρονο ανερχόμενο αστέρι της μουσικής κάντρι, Τζάστιν Κάρτερ, ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του.

Ο Κάρτερ πάτησε κατά λάθος τη σκανδάλη του όπλο του, που χρησιμοποιείτο για τους σκοπούς του βίντεο κλιπ, με αποτέλεσμα το βλήμα να διαπεράσει το μάτι και το κρανίο του.

https://www.instagram.com/p/BvGuekZhmwd/?utm_source=ig_embed

Η μητέρα του Τζάστιν, Σίντι ΜακΚλίναν επεσήμανε ότι η μουσική ήταν ο κόσμος του. Μιλώντας στο Fox News είπε ότι η τραγωδία συνέβη την Κυριακή, λίγο πριν τελειώσει την περιοδεία του.

«Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, πολύ αγαπητός και θεοσεβούμενος. Είχε μια Βίβλο στο δωμάτιό του, μία στο προσκεφάλι του και μία στο φορτηγό του. Στήριζε τις φιλανθρωπικές οργανώσεις», είπε μεταξύ άλλων.

Ο θάνατος του Κάρτερ επιβεβαιώθηκε αρχικά από το μάνατζερ του την Πέμπτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είχε όλα τα φόντα να γίνει ο επόμενος Γκαρθ Μπρουκς λένε οι άνθρωποι που τον ήξεραν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.