ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Καίτη Γαρμπή: Η αποκάλυψή της 19 χρόνια μετά για τον καβγά της με τον Φοίβο- «Είχαμε σκοτωθεί- Έκλαιγα γιατί…» (βίντεο)

Καίτη Γαρμπή: Η αποκάλυψή της 19 χρόνια μετά για τον καβγά της με τον Φοίβο- «Είχαμε σκοτωθεί- Έκλαιγα γιατί…» (βίντεο)

Καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά στο “After dark” ήταν η Καίτη Γαρμπή που μίλησε μεταξύ άλλων και για τη συνεργασία της με τον Φοίβο. Η γνωστή τραγουδίστρια, μάλιστα, αποκάλυψε και τον “σκοτωμό” που είχαν οι δυο τους το 2000 με το τραγούδι “Το Κάτι”.

«Δεν ισχύει ότι σταματήσαμε τη συνεργασία μας με το Φοίβο επειδή άρχισε να γράφει στη Βανδή. Παλιά, αν θυμάσαι, είχε γίνει σκοτωμός με το “Κάτι”, είχαμε σκοτωθεί. Δεν το λέω, θα το πεις… Δεν το λέω, θα το πεις. Ο Σχοινάς υπήρχε στον στίχο, αλλά εγώ είχα αντίρρηση για το στίχο με το… μέγεθος. Άκου να σου πω τι μου έκανε, για να είμαστε ειλικρινείς, άκου κι εσύ Φοίβο.

Αρνιόμουν να πω τι συγκεκριμένη φράση, οπότε την είπα μετά από… 700 φορές, την είπα ψιθυριστά και την “άρπαξε”. Το είπα για να μην… το πω, για να μην γραφτεί, αλλά γράφτηκε. Είπα ότι δεν το λέω, καλά μην το πεις, δεν θα το πω. Έκλαιγα πολύ γιατί δεν ήθελα να το πω. Δεν το έβλεπα χιουμοριστικά τότε, θεωρούσα ότι δεν μου ταίριαζε. Νομίζω ότι ο Φοίβος με θεωρεί εκνευριστικό κορίτσι γιατί έχω άποψη», είπε η Καίτη Γαρμπή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.