ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

B.Κικίλιας: Καρατόμησε Διοικητή Υγειονομικής Περιφέρειας γιατί δεν είχε το διδακτορικό που είχε δηλώσει

B.Κικίλιας: Καρατόμησε Διοικητή Υγειονομικής Περιφέρειας γιατί δεν είχε το διδακτορικό που είχε δηλώσει

Σε παύση του ενός από τους επτά νέους Διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ) προχώρησε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, καθώς από το έλεγχο των των τίτλων σπουδών τους, βρέθηκε – σύμφωνα με ανακοίνωση – ότι δεν διαθέτει το διδακτορικό δίπλωμα που είχε καταθέσει.

Δεν πρόλαβε να καθίσει στην καρέκλα του ο νέος Διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) κ. Γιώργος Τοπαλίδης και παύθηκε από τα καθήκοντά του. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, ο προτεινόμενος Διοικητής από τον ίδιο τον υπουργό Υγείας, δεν είναι πλέον υποψήφιος, καθώς ο έλεγχος του τίτλου σπουδών του αποκάλυψε ότι δεν είχε διδακτορικό. Ετσι, ο Βασίλης Κικίλιας έλαβε την απόφαση να τον παύσει.

Δείτε την ανακοίνωση για τον Διοικητή:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Στη διαδικασία ελέγχου των τίτλων σπουδών των προτεινόμενων για τις θέσεις των Διοικητών των Υγειονομικών Περιφερειών, ώστε να κατατεθούν στην αρμόδια Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, διαπιστώθηκε ότι ένας εξ’ αυτών δεν διαθέτει το διδακτορικό δίπλωμα που δήλωσε στο βιογραφικό που κατέθεσε στο Υπουργείο Υγείας. Παρότι ο συγκεκριμένος τίτλος σπουδών δεν αποτελεί προαπαιτούμενο της κάλυψης της θέσης, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας παύει τον κ. Γεώργιο Τοπαλίδη από τη θέση του προτεινόμενου Διοικητή της 3ης ΥΠΕ”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.