ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Επιτέλους κυκλοφόρησε το νέο βίντεο κλιπ του viral τραγουδιού του Τ.Ενσαλίβα (βίντεο)

Επιτέλους κυκλοφόρησε το νέο βίντεο κλιπ του viral τραγουδιού του Τ.Ενσαλίβα (βίντεο)

Αρκετοί είναι αυτοί που έχουν ξεχάσει ήδη την ποδοσφαιρική καριέρα του Ταμαντανί Ενσαλίβα, όμως ελάχιστοι δεν τον θυμούνται για το τραγούδι που κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες.

Μετά το τέλος της καριέρας του, που πέρασε και από τα ελληνικά γήπεδα, αποφάσισε να αφοσιωθεί στην μουσική και να γίνει ράπερ και DJ, με ένα του δημιούργημα να γίνεται… κόλλημα για πολύ κόσμο.

Ο λόγος για το «Έλα στο γήπεδο, στη Νέα Φιλαδέλφεια», ή αλλιώς με τίτλο «Sklira», το οποίου -όπως αποκάλυψε ο ίδιος- δημιούργησε μέσω Google Translate, αλλά οι στίχοι του και ο ρυθμός του έγιναν η αιτία να μετατραπεί σε επιτυχία, την οποία ούτε ο ίδιος δεν θα περίμενε.

Ο «Ταμ» είχε πει για το συγκεκριμένο τραγούδι: «Κάποιος μου είπε να κάνω ένα χιπ χοπ τραγούδι για την ΑΕΚ. Δεν μπορούσα να φανταστώ πως να το κάνω αφού δεν μιλάω ελληνικά. Έγραψα όλο το τραγούδι στο Google Translate και προσπαθούσα να βρω ρίμα. Γι’ αυτό είπα “παί-ει” αντί για “παίζει”. Τελικά το τραγούδι άρεσε στον κόσμο. Ήθελα ο κόσμος να πιάσει τον ρυθμό και να το απολαύσει».

Και όντως, η δημιουργία του άρεσε τόσο στον κόσμο (όχι μόνο σε υποστηρικτές της ΑΕΚ), που έγινε και βίντεο κλιπ, το οποίο εδώ και περίπου μια ώρα είναι στον «αέρα» του Yoytube. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να γυριστεί πουθενά αλλού εκτός από τη Νέα Φιλαδέλφεια, με τη συμμετοχή «κιτρινόμαυρων» οπαδών, ενώ κάποια από τα γυρίσματα έγιναν και μέσα στο γήπεδο της ομάδας που βρίσκεται σε φάση ανέγερσης, στην «Αγιά Σοφιά».

Δείτε το βίντεο κλιπ:


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.