Πουλήθηκε το σπίτι του «Buffalo Bill» από την «Σιωπή των Αμνών» – Δείτε «πόσα έπιασε» (βίντεο)

Πουλήθηκε το σπίτι του «Buffalo Bill» από την «Σιωπή των Αμνών» – Δείτε «πόσα έπιασε» (βίντεο)

Νέο ιδιοκτήτη απέκτησε το ανατριχιαστικό σπίτι όπου ο «Buffalo Bill» έγδερνε τα θύματά του στο φιλμ «Η Σιωπή των Αμνών».

Η οικία του ​serial killer που «γέννησε» η φαντασία του συγγραφέα Τόμας Χάρις, ήταν σκοτεινή, βρώμικη, με παλιομοδίτικη ταπετσαρία και με ένα… πηγάδι βασανισμού στο υπόγειο.

Το πραγματικό οίκημα όπου έγιναν τα γυρίσματα του «σπιτιού του Buffalo Bill» πουλήθηκε πρόσφατα στην τιμή των 290.000 δολαρίων, σύμφωνα με τη New York Post, που επικαλείται το Zillow, δημοφιλή ιστότοπο με μεσιτικές καταχωρίσεις.

​Πρόκειται για μια οικία με τέσσερα υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο, λίγο πιο έξω από το Πίτσμπεργκ, η οποία διατηρεί αρκετά από τα χαρακτηριστικά που εμφανίζονται στην ταινία του 1991 με πρωταγωνιστή τον Άντονι Χόπκινς, όπως η βίντατζ ταπετσαρία, τα ξύλινα πατώματα, οι συρόμενες πόρτες και οι λεπτομέρειες με σκουρόχρωμο ξύλο.

Η σκηνή της επίσκεψης της «Κλαρίς»

Όπως αναφέρει η New York Post, το σπίτι απέχει λίγα μόνο μέτρα από τις γραμμές του τρένου και εξωτερικά παραμένει σχεδόν το ίδιο με την εμφάνισή του στο φιλμ, με κιτρινοκόκκινα τούβλα στην πρόσοψη και μεγάλη αυλή, που εκτείνεται και στο πίσω μέρος της οικίας.

Επίσης το σπίτι διαθέτει και το δικό του βίντατζ… σιδηροδρομικό βαγόνι, που ο καινούργιος ιδιοκτήτης μπορεί να χρησιμοποιήσει όπως επιθυμεί, μετατρέποντάς το σε σπιτάκι για την πισίνα ή σε οτιδήποτε άλλο.

Αυτό που δεν διαθέτει πάντως (σίγουρα προς απογοήτευση των φαν των ταινιών θρίλερ) είναι το διαβόητο πηγάδι όπου κρατούσε τα θύματά του ο «Buffalo Bill» (τον οποίο υποδύθηκε αριστουργηματικά ο Τεντ Λεβίν) πριν τα σκοτώσει για το δέρμα τους.

​Το ανατριχιαστικό πηγάδι της ταινίας δεν είναι αληθινό, όπως υπογραμμίζει το δημοσίευμα. Ωστόσο υπάρχει όντως υπόγειο με κελάρι αποθήκευσης προϊόντων, που εμφανίζεται μάλιστα και σε σκηνές του φιλμ.

​Στο βίντεο που ανέβασe στο ΥouTube μεσιτικό γραφείο με την ξενάγηση στο σπίτι του κατά συρροή δολοφόνου μπορεί κανείς να δει τους διάφορους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, αλλά και το περίφημο κελάρι.

Αν και δεν υπάρχει πηγάδι είναι κάπως ανατριχιαστικά εδώ κάτω, εμφανίζεται να λέει στο βίντεο μία από τις δυο μεσίτριες. Ο στενός χώρος του κελαριού είναι φτιαγμένος από τούβλο και έχει εκτεθειμένους σωλήνες. Το υπόλοιπο «πραγματικό» υπόγειο του μοιάζει μη ολοκληρωμένο, με μια γυμνή σκάλα, τσιμεντένιο πάτωμα και εκτεθειμένες σωληνώσεις και καλωδιώσεις.

«It puts the lotion in the basket»…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.